Čime se bavi Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu?

Ostavite komentar


  1. Bezmalo sedam godina pitam, pišem i objašnjavam zašto bi za dobrobit Srbije trebalo zatvoriti taj fiktivni “humanitarni centar” u Nišu. Sada se nameće i drugo pitanje od značaja za Srbiju i njenu budućnost: šta će u maloj zemlji kao Srbija 4367 “službenika” u Ambasadi Federacije Rusije u Beogradu?!? A za novinare i analitičare to nije tema, već brašno, šećer i kukuruz. Slučajno?

  2. Najbolje da ih lično pitate, šta rade, i oni će vam najljubaznije objasniti.

  3. Za razliku od njega, Vlada i Vojska SAD su UKC-u i drugim zdravstvenim ustanovama u Nišu i okolini donirale više od dva miliona evra, od kojih je samo Klinika za kardiohirurgiju dobila oko 800.000 evra u opremi, rekao je on…….
    Dva miliona evra… Koliko je amerika zatrovala Srbiju to je kao da su kanuli kap vode u okean..

  4. Ja se nadam da vlada Srbije nece da uci na svojima greskama njego uzme u obzir tuzno iskustvo Ukrajine i uradi jedino ispravan potez u odnosu na taj Centar – ukine njega i sto pre distancira od Rusije.

  5. A šta rade amerikanci u Bonstilu. Ni meni to baš nije transparentno

  6. Pa vec se pokazalo a Putin je to posredno i potvrdio, da je Rusija protiv otcepljenja Kosova od Srbije pre svega zbog sopstvene koristi i realizacije planova oduzimanja delova teritorije nezavisne Ukrajine. Svako verovanje u hunmanost, dobronmamernost i politicku benignost Rusko-Srpskog humanitarnog centar u Nišu je veoma naivno. Naravno da Rusi i od ovog projekta ocekuju dobit , pre svega , za sebe a Srbija i njeni interesi po obicaju nisu vazni nego se samo pravi politicki-bratski privid da jesu…

  7. sad ce nam evropa odredjivati sta cemo raditi u svojoj zemlji. pa ne cudim se pored ovakve vlasti.

  8. „zaboravio si na nase tuzno iskustvo…“
    Nisam. Al ovi vas bar ne zvali bracom…

  9. rusi nigde na nikoga ne pomazu ne daju pomoc zamo uzurpiraju i uzimaju pare i pomoc ne daju to zna Vulin mnogo dobro mozda on primi neko stependiju od rusie

  10. А ови нас баш помажу. Они нама дају помоћ а њима све боље а нама све горе. Нешто ту фали у тој причи.

  11. Izgleda da je tajna četvrtog CIA sprata u zgradi VBA veća od tajne kose Megan Markl.

  12. Koja drskost, amerikanci iz Nato baze na Kosovu (koje su nam oteli) negoduju za ruski centar u Nišu. Pa izgubili su svaki kompas, pa čak i da je špijunski centar (a nije) šta njih briga. Oni su oteli i napravili vojnu bazu, a Rusi ne mogu ni centar…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.