CINS: Nedozvoljena donacija SNS-u od 1,3 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Pa naravno,SNS mu dao novac on kupio i sad kao poklon.Odakle tom Jovanovicu 250000evra?Zaradio postenim radom?Koruptivna drzava sa rajom sirotinjom koja cuti i samo mota kablove po fabrikama.

    1. Liĉi mi na ono “ Tita volim više od tate ,mame..!
      „Donatore“, koga ti voliš više od tata i mama?

    1. “ OPRAŠE SE ti prostori dole kod Fontane…pa me pita moja mala: Kad će to da stane?“
      P.S. Novokompovana pesma.

  2. Kako moguće da se ovako nešto dogodi prepoštenoj stranci i još prepoštenijem predsedniku?

  3. Mislim da po zakonu moze svako da pokloni svakom bilo sta, vrednost poklona ne podleze porezu.

    1. Tako i ja poklonio ocu auto pa su mi naplatili 10.000 dinara za auto koji vredi 4.500 evra. Gde li si ti bio da im objasnis zakon…

  4. Ako donator prekorači ograničenje, stranka je, prema Zakonu o finansiranju političkih aktivnosti, dužna da u roku od 15 dana od dana prijema priloga vrati davaocu donaciju.

  5. Postoji zakon koji dozvoljava odredjeni limit u iznosu donacija, I radi se u skladu sa istim.

    1. Ovo je cist lopovluk i potkradanje drzave i drzavne imovine.Ovakve stvari do sada nisu radjene.

  6. A odakle one silne „donacije“ od po 40.000 din. Ko je i odakle dao onim nesrecnicima kes pa da oni uplate nazadnjacima? To cemo videti kasnije, budite sigurni u to.

    1. Evo, sada ću ja da vam kažem odakle. U javnim preduzećima se radnicima uplati na račun 40k koje se odmah proslede dalje sns odboru, a radnici moraju da potpišu papir da su svojevoljno donirali novac pod pretnjom otkazom. Tako se izvlači novac iz javnih preduzeća. Svojevoljno „donirao“ i potpisao.

      1. Nije samo u javnim preduzećima već u svim javnim službama i servisima. Zaposleni preko SNS-a se drže u stalnom strahu svakakim pretnjama i ucenjuju na ovaj način. Milošević je bio malo dete u poređenju sa ovima danas…

  7. Samo polako. I ovaj slučaj staviti na dugačak spisak vučićevih kriminalnih radnji u kojima je ili lično, neposredno učestvovao ili je odgovoran po komandnoj odgovornosti (znao je,ali nije učinio ništa da spreči) za koje će morati krivično da odgovara.

    1. I da se krivicne prijave vec sada sastave da ne bi posle zastarelo! Ima li opozicija pravni tim? Evo ja cu da okupim par pravnika i za troskove taksi i papira pisacemo prijave tuzilastvima, policiji…da doprinesem malo!

  8. Ovoliku donaciju ne dobija ni Donald Tramp. Jer, on nije bio najbolji student pravnog fakulteta.

  9. Sedam godina verbalno optuzuju sve i svakog za navodne pljacke i korupcionaske poslove kad ovamo av i njegova bahata podguzija ne prodje dan da ne mazne neku ozbiljnu lovu.

  10. Vidi se da je nameštaljka. Teško da će neko da pokloni. Da se ispita kada i kako je zaradio dotični novac za te prostorije.

  11. Mi smo lopovi i time se dičimo. Sada nam više ne trebaju fantomke. Šta nam možete i da vas ima pet miliona. Bilo bi urnebesno da nije tragično.

  12. Najveci lopovi u istoriji Srbije,ali ima dovoljno dokaza za dugogodisnje robije.

  13. Tisina bre!!! Nemo’ sad da pozovemo vulinovu ‘tetku iz Kanade’ i uclanimo je u SNS!!!?

  14. Sada je ovdje u CG afera doniranja Atlas banke i vlasnika Duska Knezevica DPS i predsjedniku Milu Djukanovica pa se vidi sto je kriminalno doniranje.

  15. Šeta je što uvaženi Božo Drašković, do nedavni javni funkcioner, član Odbora Agencije, nije smatrao za nužnim da postupa po predstavkama nezadovoljnih učesnika javnih konkursa za rad u Stručnoj službi Agencije tj da shodno tome vrši nadzor nad radom tadašnjeg direktora Agencije, T.Babić a za koju je 2016 Upravni sud presudom utvrdio da je nezakonito izabrana za direktora Agencije i to od Odbora čije je član bio Drašković. Za nagradu, T.Babić je izabrana za sudiju USS na predlog Tome diplome Nikolića, tadašjeg preCednika Srbije. PS. Novine Danas su utvrdile da je aktuelni direktor Agencije na dan apliciranja na javni konkurs sa izbor direktora Agencije bio uvaženi član SNS

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.