Član Predsedništva PSG: Bojkot još nije konačna odluka

Petar Miletić za Danas o izbornim uslovima

Ostavite komentar


  1. Имам утисак да је г. Милетић био на некаквим разговорима. Вероватно не у вили Бокељка где је зван Сергеј Трифуновић али на неком другом месту сигурно јесте.

    1. Сергеј је споредан играч. Он не зна колико рупа има на телу. Он је располућено дете кога је комунизам научио вулгарности и истом да руши систем? Он ружи, он блејии као и Лечић Бранислав. Озбиљна српска политичка мисао – бојкот. Владајте као и до сада. Али, Ацо доће и теби крај.

    1. Vlast je nula zato sto su se udružili sa mafijom
      Skromnog znanja, kupljenih diploma, obukli odela, stavili kravate i u kabinetu zevaju u plafon, jer pojma nemaju
      Kradu na veliko. Nema promena sve dok se ne smene perjanice Bajatović, Miloš Tomić, Odalović, Antić i td
      Bravo za PSG i Sergeja
      Uzdrmao Srbiju kada je rekao
      BAGRO

      1. Videli smo ko se druži sa mafijom,narko-dilerima i ubicama i uživa u bahatoj vožnji gliserom.

  2. Први услов је да опозиција изнесе свој програм. да нам каже шта нуди грађанима Србије, осим да срушимо Вучића па да они заузму позиције на власти на којима могу да се обогате, ако то већ нису урадили кад су били, они који су већ били, на власти.

    1. Tačno
      Prvo srušiti Vucica koji bez dana radnog iskustva palamudi, i svi oko njega su slični.
      Misle da bez znanja upravljaju privredom.
      Zamislite da med. sestra uđe da operiše , pa kaže, ja znam, videla sam kako radi doktor, malo recnes makazama zasijes i gotovo
      Pacijent umro
      Tako privreda umire, pod Bajatovicem, Dacicem, Anticem, svi su iste pameti.
      Motku…
      Zlatica se Sergejeva, Bagro…

  3. Mozda za vas politicare, koji bi se zadovoljiliponekom foteljicom nije, ali za nas glasace, to je gotova stvar, tako da, dzaba krecite gospodo….,

    1. U pravu ste 100%. Opozicija će juriti cenzus zarad para iz budžeta. Mislim da narod ide na bojkot, pa će se dobro naučiti za cenzus i pare.

  4. Je l’ vam to lektor na godišnjem odmoru? Na žalaost se u pomenutom kontekstu, u poslednjem pasusu teksta, piše zajedno tj. nažalost. A bilo je i zaboravljenih zareza u rečenici u inverziji!

    1. @svaka ti čast cenzore. pogodio si osnovni problem srbije. sa takvim kao što si ti budućnost nam je osigurana. pravopis svakako i to na srpskoj cirilici

  5. OPOZICIJA ODRŽAVA VUČIĆA
    Prateći rad i aktivnostii ove samozvane opozicije, nametnula mi se želja da progovorim reč dve. Prvo nisam znao da Vučić uživa sa ovakvom opozicijom i njihovim glupostima, i igrajući se sa njima samo stvara nove srpske probleme. A problem Srba je upravo Vučić i njegova vlast, koja je izdala i opljačkala Srbiju. Ta samozvana opozicija niti to vidi niti kritikuje. Jednostavno opozicija ne proziva Vučića ni za izdaju, ni za pljačku, ni za kršenje Srpskog Ustava ni za rasprodaju narodne imovine. Potsećam da je Vučić celo vreme i kršio sve zakone ove zemlje. Takođe on je PROTIVUSTAVNO izršio otcepljenje Kosova od Srbije, sagradio Albansku državu, i predao je Albancima. Naravno da se ovakva “opozicija” nije pobunila ni jednog trenutka protiv ove izdaje, već je ćutala. Oni neznaju šta je Vučić radio u Bruselu!? Pa pitam! Šta je Vučić potpisao u Briselu dana: 30.juna 2015.godine? To je ono veče kad se valjao po podu neznajući šta da radi. Albanci su slavili tu noć po celoj Evropi i na Kosovu. Ako to opizicija nezna, čemu onda tolika halabuka pred narodom? Srpska opozicija se pojavi samo kad treba da se dočepa stolice u vlasti. A stanje u državi bolje vidi ovaj narod koji protestvuje Beogradom od njih. Na tom protestu našla i opozicija i mnogo bivših lopova, koji su tu došli s’ nadom da prikriju svoj plen i ništa više. Oni neće promenu sistema, već hoće i dalje nedodirljivu i neodgovornu vlast. Hteli bi da sjaše kurta a da sedne murta. To su (protestanti) odmah videli i napustili takvu opoziciju. Šta nam je sada raditi?

    Siguran sam da treba podržati taj takozvani “Sporazum sa narodom” koji predviđa baš promenu sistema u Srbiji. Od tog sporazuma tresu se i dalje gaće svim lopovima i izdajnicima u Srbiji. Neznam ko je potpisao taj sporazum, ali znam da je to jedini spas i za Srbe i za Srbiju. Mi ništa preče i bolje od toga nemamo. Znači treba podržati promenu sistema, kako bi se svi ovi vinovnici ove velike srpske nesreće, konačno našli na optuženičkoj klupi, i odgovarali za svoj kriminal. Iz tih razloga ova vlast će se najbrutalnije obračunavati i sa opozicijom i sa narodom. Vučić stalno preti silom što lako može da dovede do građanskog rata. Velika uteha je što je ova vlast ogrezla u kriminalu i nezajažljivo pljačka, obmanjuje i stalno laže ovaj narod, i tako sama srlja u propast. To je Vučić i to je njegova vlast. Samo laži i mažiii. Opet ponavljam, MORA SE SAČEKATI I IZDRŽATI!…
    ISTINA RADI ZA POŠTENE, A NJIH UBIJA…
    Na kraju, ne zaslužujete da vas pozdravim, ali pošto pecam, BISTRO!!!
    P.Sajdžo Bogutovac.

  6. Velikoj većini opozicionara koji razmišljaju o bojkotu izbora ovo je poslednja prilika jer će u više sledećih ciklusa biti opravdano sprečeni da na izborima učestvuju!

  7. Bojkotujte izbore molim vas,da nam se glava odmori od vaših “genijalnih ideja“.Inače,narodu će biti jako teško da se odluči kome će dati glas,Vučiću,za čije vreme je napravljeno na stotine km.auto-puteva,KBC,vojska modernizovana…itd.ili vama koji se vozikate gliserom sa ubicom 19-ogodišnje devojke i narko-dilerom a koji ste rado vidjeni gosti kod istih,ili ovi koji su od 2000.do 2012.sve rasprodali i uništili sve što su dotakli,osim svog bankovnog računa,njega su debelo napunili.Dakle veoma “težak izbor“ imamo za koga glasati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.