Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska zabranile prelet aviona Lavrovu uoči posete Srbiji, Vučić se sastaje sa ambasadorom

Ostavite komentar


  1. SADA CEMO DA VIDIMO KO JE NAJSLABIJA KARIKA , KO POPUSTA PRVI…RAMA SUTI , ON JE ZA „OTVORENI BALKAN“….

  2. Kako severna makedonija zar nije open ballkan salji ovamo prko Albanije

  3. Pa kad može da broji zrna graška u magacinima, može i ovim da se bavi

  4. ne trebaju nam takva govna i ubice, cije su ruke u krvi (ruskih i ukrainskih gradjana)

  5. Zašto se Vučić meša u poslove koji nisu iz njegovih ustavnih nadležnosti ?
    Šta radi predsednica Vlade Srbije, zašto dopušta da joj se predsednik meša u posao ?

  6. Makedonija zabranila!? To je hvala za vekcine. Hvala za tomos o autokefalnosti MPC?! A tek Crna Gora !?Ovo treba upamtiti

  7. Srbija plaća sve cehove Evrope i sveta samo zato jer mi neznano šta hoćemo a šta ne, a naš vođa misli da sve može kao što radi u Srbiji i o svemu odlučuje…..

  8. ..gospodo južni Sloveni a sad pravac u Brisel po šangarepe a i koska da se glodje može da bude..

  9. BRAVOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!

    LAVROVE NISI DOBRODOŠAO !!!!!!!!!!!!

    SMRT FAŠIZMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Hahahaha, vajna ruska diplomatija – Makedonci i Crnogorci im dali dvojku. Jao da je sreće da smo i mi pametni bar malo da ih oteramo jednom i zauvek…

  11. Bravo za Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Bugarsku. Kamo sreće i da se režim u Beogradu ugleda na njih, a ne da se stalno ulaguje Putinu.

  12. Nemojte tako ljudi. Ne dolazi da u Skadarliji hasa ćevape niti da se busa u grudi ispred spomenika Stefanu Nemanji i viče „Kosovo je srce Srbije“ nego zbog kinte. Kako zbog kinte? Moguće da ova razvaljeno-popljačkana Srbija nema keša ni za „povoljnu“ cenu gasa pa ćemo to da „odradimo“ u „naturi“, npr EPS..Blago svima nama šta se „zacementiralo“ ovog nesrećnog aprila jedne nedelje na izbore.

  13. Pa daće mu Amerika svoj AVION, samo da dodje a potom da nas EU pritiska i dalje kako želi SAD.

  14. najvise KAZES O SEBI ko si i to ti je najbolja vizit karta

  15. Mi Srbi smo uz Rusiju a sva ova govna sto su protiv Rusije sa njima cemo jos da porazgovatamo kad bude doslo vreme

  16. E, kad se i Kirce dozvao pameti….svi osim gedze, on tera inat. Opet cemo da nagrabusimo. Nista nismo naucili.

  17. Hvala prijateljskim državama Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Bugarskoj što su nas spasile od sramote da dočekujemo agresora.

  18. koliko se razumem u geografiju moskva nije na jugu, a rumunija, madjarska,turska

  19. @CCCC i njemu sličnim: nećemo mi ni sa kim da razgovaramo i držimo bukvice. Srbija je sama protiv svih, ne zna da igra medjunarodnu politiku, a Rusija nikad neće biti u mogućnosti da postane dominantan faktor. Iskreno želim da EU odseče Srbiju ekonomski i lupne vize ponovo pa da ljudima možda dodje u glavu čiji leba mi jedemo. Mozgovi decenijama trovani nacionalističkom i proruskom ideologijom kojima megalomanija ne dozvoljava da vide svoje realno mesto u svetskom poretku, eto to smo mi. Svaki narod bira svoju budućnost, mi smo izabrali groblje.

  20. Susedne zemlje svojim embargom na preletanje Lavroa preko njihovih teritorije , zapravo, spašavaju obraz Srbije. Nadajmo se da ministar inostranih poslova Rusije , koja trenutno razara nezavisnu Ukrajinu, neće naći način da se dokopa teritorije nase zemlje, izuzev ako ne stigne u Beograd direktno iz svemira.

  21. Hahah mozete vi braniti koliko hoćete ali njegov avion taći nesmete to je činjenica, a on će proći gde ga je volja.

  22. Sve pametan do pametnog seta im Lavrov a nemaju pojma šta sa kosovom ako nema rusa ali šta vi znate pametnjakoviči.

  23. Želim ugodan i siguran put Sergeju Lavrovu, dobrodošao je u Srbiju. Jadne su i mračne sile koje smatraju da se zabranom putovanja može postići bilo šta pozitivno.

  24. spasili nas sramote… mi kakvi smo kmetovi mi bi mu jos docek napravili

  25. Da li neko treba da nacrta kako je Rusija pod sankcijama.

  26. Hahahaha.. Akako ce uskoro svi doticni da se upinju da smo braca.. Samo rus nije nai ni i potkupljivi srbin..

  27. Nek vidi da dopliva dunavom ko onaj Svaba, samo da pazi na gomna kod Beograda

  28. @CCCC: sam si ono sto govoris da su drugi. Idi u Rusiju pa zivi tamo i lizi cizme Putleru, za bolji zivot i nisi.

  29. Hvala komsije! Sacuvali ste nam obraz koji sami nismo umeli da sacuvamo!

  30. Sarmtuj to Putine, da se ja pitam ja bi preterao autobus

  31. Ni jedan ministar bilo koje zemlje koja sprovodi agresiju na svog suseda nije dobrodošao u Srbiju, pa ni ruski. Naša zemlja je bila žrtva nepoštovanja medjunarodnog prava, i braneći svoje nacionalne interese svi slobodarski srpski patriote (osim rusofila iz lične koristi ili iz neukosti) protive se ruskom imperijalističkom nametanju volje jednoj nezavisnoj suverenoj državi. Ne mogu se primenjivati dvostruki standardi, ono što ne sme biti opravdano u ponašanju Amerike ne može biti opravdano ni u ponašanju Rusije. Srbija jeste vojno neutralna, ali nije neutralna od principia i morala na koje nas obavezuju naši slavni predaci koji su uvek bili protiv svakog moćnika i agresora u istoriji, bez obzira na cenu. Živela Srbija, ni ruska gubernija, ni američka kolonija.

  32. Srbinu iz Srbije: a jedva čekaš da za par dana dočekaš Šolca, predstavnika zemlje čiji su vojnici, obrazovani, odrasli ljudi, postrojili decu i hladno ih pobili……. E moj Srbine….

  33. Ma da nama vrate kosovo a za ostalo cemo lako. Zaboravih, bez albanaca. Oni nam ne trebaju.

  34. Ja sam Srbin, ponosni, časni, patriota, vojnik JNA sa albanske granice – i nisam za Rusiju. Njih ćemo u Srbiji da tretiramo kao i sve okupatore kroz istoriju, od Turaka i Austrougara, do Bugara i Nemaca. A zna se kako su se oni ovde proveli. A vas domaće rusofile ćemo tretirati kao sve domaće izdajice, petokolonaše, a zna se kako su se i oni ovde proveli. Umeli smo da odbranimo zemlju od Staljina, umećemo i od njegovog naslednika Putina.

  35. Mala Crna Gora, Makedonija i Bugari
    (koje Rusi vole deset puta više od Srba) udarile rampu Lavrovu. Kakva lekcija putinistima iz političke geografije i poimanja kao civilizovani svet funkcioniše. Verujem da je za njih to saznanje bolno, ali može biti i otrežnjujuće. Da shvate, da „jadne i mračne sile“ nisu ovi što su zatvorili nebo, već Rusi koji bi da ratuju sa Amerikom, do poslednjeg Ukrajinca.

  36. Au brate, koji ste vi lepak za amebe, a slavite 25 godina, što bi rekao Kesić, nečega. Ali lepo je da ljudi imaju mišljenje koje nikome ništa ne znači.

  37. Kolika histerija oko posete gospodina Lavrova Srbiji?! I to od onih koji se kunu u slobodu kretanja, slobodu mišljenja i javno izgovorene reči?! Meni su ove blokade okolnih državolikih tvorevina vrhunac bede i dokaz da se ne radi o suverenim i nezavinim društvima već poslednjim marionetama.

  38. Nema šta da traži ruski zločinac u Srbiji, naravno da su mu zabranili prelet aviona susedi.

  39. @Đorđe
    Pa upravo je suprotno nego što ti misliš. Makedonija nam vraća dobrim i za vakcine i za tomos.
    Ne propuštaju tipsona koji svom silom želi da nas posvađa sa celom Evropom, zar to nije jasno?

  40. @CCCC
    Vazi. Krajnje je vreme da se obracunamo i vas grlate rusofilske fasisticke podguzne musice da posaljemo konacno tamo gde vam je mesto! Prodane duse!

  41. Sada kad vidim ovu imbecilnu podršku Rusima, stvarno pomislim da nam i nije Milošević kriv za ono stradanje i ponižavanje devedesetih, kriva je raja koja je želela svoju propast. Tako i sada, ajde da podržimo Ruse u ratu sa kojim ni sami ne znaju šta će pa nam posle djavo kriv kad nas izoluju i vrate u srednji vek, krivi nam drugi.. Nisu nam krivi drugi, sami smo krivi, svi su glupi što su se opredelili, a mi smo prozreli zaveru, pa nismo, idi bre, oče to kad nemaš pameti. Odavde treba bežati što dalje, ovaj narod prosto hoće da propadne, suicidan je i to je izgleda dubiozna stvar

  42. @Đed Đurac

    Ma da, bre, aj da se vratimo unazad i na plemenske zajednice i ko je onda koga gađao strelama i kopljima, ili i pre toga, ko je koga gađao kamenjem… Po tebi ne bi smeo niko nikog na svetu da pogleda u oči jer nema ko nije sa nekim nekada ratovao… Otkud znaš, možda smo se i mi Južni Sloveni pokarabasili sa Rusima nekada davno, pa smo zbog njih pobegli na jug, a oni bi sad ovde da nam komanduju šta smemo a šta ne… Budi Bog s nama.

  43. Grčak, Albanija i Rumunija se ne spominju. Pa kako bi Lavrov došao do Makedonije? Preko Grčke…

  44. Bravo za Makedoniju, Crnu Goru i Bugarsku. Suverene zemlje donose suverene odluke, a robovi robuju.

  45. Ma žao mi zbog Dodika…spremio čovjek novu ikonu da pokloni Lavrovu.

  46. Dosta nam je Vučićevog laganja.Napravio je scenu,kako je on eto bože zaštitnik srpskog naroda i šta sve trpi i kako se bori.On zna da se bori za svoje interese i druge ne poznaje,a te priče kako nas voli,su teške laži dokazane.Sa komšijama-susednim zemljama nije u ljabavi.Sa kojom zemljom smo u ljubavi,sem interesa Madjara sa Madjarskom.On Orbanu nije ni do kolena

  47. Ako smo slobodna zemlja onda nek nas ministar spoljnih poslova ode u rusiju, mi sigurno imamo interes da odrzavamo kontakt sa svim zemljama za tu politiku smo glasali

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.