Čupić: Treba iskoristiti već ponuđena sredstva od strane Vučića

Profesor Fakulteta političkih nauka i član tima za dijalog sa predstavnicima vlasti odgovarao na pitanja građana na Fejsbuk strani Danasa

Ostavite komentar


  1. S profesorom Čupićem nikada nije dosadno!
    Nema političke boje kojom se nije umazao, čak je imao i stranku – jedino nikada nije imao „političku robu“!
    Hvalio vlast kad nije trebao, bio protiv kad nije trebao – istina, nema političku težinu, pa je njegovo klovnovsko delovanje – veselo!
    Ali jalovo…

  2. Još samo da kaže koja su to sredstva VEĆ ponudjena .I svima će biti i lakše i jasnije .Inače ono drugo rečeno je uglavnom OK.

  3. Profesore Čedomire, nigdje ulica nije donijela demokraciju u društvo. Isključivo izbori su model promjene vlasti. Svaka uličarska vlast postala je nedemokratska, ako grešim navedite dobar primjer. Žalosno je kada se propovjeda da nekoliko bezkrupoloznih
    političara i nekoliko promila potencijalnih birača predstavljaju volju nsroda. Tužno profesore, tužno.

    1. Prvi srpski portal (nadlanu) roberta cobana?
      Jedan od istaknutih naslova: „Matora ludi …“.

  4. Sve su to akademska pitanja iz već klasičnog repertoara parlamentarne i vanparlamentarne građanske opozicije. Za razliku od pitanja opstanka naroda i države u više nego neprijateljskom okruženju iz kojeg i dolaze podsticaji na ta pitanja. Mi treba da se bavimo svim drugim samo ne zlopuotrebom međunarodnog prava koja se protiv nas sprovodi a čiji je krajnji cilj isti kao što je bio Hitlerov. Sagone nas u sve uže torove kako bi nas lakše dokrajčili. Povampirili se duhovi najvećih zločinaca prošlog veka pa ponovo udaraju na iste zamlje i narode koji im oduvek stoje na putu. Sludili su nas do te mere da smo se već uživeli u ulogu žrtve. Profestor preti ovim i onim, lije krokodilske suze i za onima koji odlaze i za onima koji ne dolaze, kao Vučić. Možda ja grešim kad kažem da je opstanak viši cilj od vrednosti u ime kojih nas ugrožavaju, ali sigurno ne grešim kad dovodim u pitanje tuđe imperijalne vrednosti.

    1. Ma da bre, sve Amerikanci oce da nas uniste uz pomoc ovih sto nas okruzuju, a nase vrle vodje znaju sta rade i brane nas. Zato da se ne uznemiravaju oko korupcije, afera, kradje, tenderisanja, razgranicavanja. Samo neka rade najbolje za nas!!!

  5. Gradjani trebaju slobodno da izraze svoje misljenje da li su za vlast ili promene, narod odlucuje.

  6. Uvaženi profesore,ovo je čista demagogija.Sve je tačno što ste rekli,a potpuno beskorisno.

  7. Ponekad ostavim neki dobronameran komentar, ali gotovo da nikad ne objavite. Zato ove botove koji sve beskrupuloznije udaraju po tastaturama, listom sve objavljujete. Zašto to radite?

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 7

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.