Ćuta poziva Vučića da u subotu dođe na Gazelu

Ostavite komentar


  1. Cela Srbija bi trebalo da stane, da vidi koliko nas ima, to jako psiholoski utice na diktatore !

  2. Ajmo dragi imenjače na izbore , pa da vidimo ko je ko! Ovako ne blokiraj mi put , hoću slobodni da se krećem kao što i ti radiš!

  3. Čoveče ne čini to ima nekih luđih od tebe pa može nastradati neko nevin.
    Vrati pare što si dobio da praviš proteste u Srbiji.

  4. G. Vučič u svom usmenom obračanju veoma često a bespotrebno koristi rečicu „da“. U ovoj izjavi gore čak 6 puta, od toga bar 4 puta suvišno. Još uvek vazzi tzv. Novosadski dogovor i uputstva o korisčenju infinitiva pa dok vazzi valja ga se i pridrzzavati.

  5. Gledam u pozadini slike u članku se vidi zgrada generalštaba. Pitam se zašto ta zgrada nije srušena? Ono je ruglo Beograda.

  6. A zašto da povuče zakon o referendumu? U svim evropskim zemljama je ovakav zakon o referendumu, bez cenzusa. To govori da nije u pitanju ekologija već politika. A bio dobar Rio Tinto kad je Đilas sa njima potpisao ugovor, mislim 2006?

  7. Cuto legendo vidim da i tebe neki tvoji drugari pozivaju da se nadjete. Kazu da si uteko onomad za vikend a njih ostavio da se rvu sa policijom. Javi se ljudima kazu neke kazne ce da ti posalju.

Ostavite komentar


Politika

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina 10

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina

Iako je u prvim godinama uprkos otporu doprineo i evropskim integracijama Srbije i Kosova, čak i približavanju između njih, Briselski sporazum posle 11 godina od potpisivanja zarad Severa Kosova je propao i sve je manje Srba na KiM. Reč je o briselskom nesporazumu, jer je za sporazum potreban kompromis, a oni koji su sedeli prekoputa Srbije nisu bili spremni da ga načine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.