Cvijanova misteriozna smrt izaziva nespokoj

Nemanja Šarović za Danas objašnjava zašto je objavio fotografiju mesta gde je sahranjen advokat

Ostavite komentar


  1. 1) ko je nasao telo?
    2) ko je izvrsio prepoznavanje tela i ko je iz porodice obavesten?
    3) ko je preuzeo telo i organizovao kremaciju?
    4) gde je i kada poslednji put koristio pasos i na kom granicnom prelazu izasao i usao u Srbiji (pecati u pasosu)?
    5) koja avio kompanija ima podatke o njegovom putu pocetkom 2018? Odakle? Koliko ukupno u 2017 i 2018?
    6) ko je i u kom sudu pokrenuo ostavinski postupak, kako je vodjen i da li je okoncan? Ko su naslednici i cega tacno?

  2. Odlican komentar za ovoga mucenika sto na bilo koji nacim zeli da skrene paznju na sebe.
    Svesan da je postao nebitan i nevidljiv pokusava da dodje do novina.
    Pamtimo njegove radikalske price koje nicem nisu sluzile kao ki ove sada.
    Radi covece nesto od interesa za drustvo a ne u svoju losu promociju.

  3. Nije3 u pitanju igra Knezevicu vec je covek koji je bio visoki funkcioner ove drzave i koji se javno sukobio sa AV, sto imas na medijima i mzes da preslusas, ako si u stanju, u svojim izjavama optuzio AV i SNS za mnoge stvari i politicke grehe. To je covek koji je bio protivkandidat AV na izborima i zbog toga bio napadan i blacen. Zato je jednostavno, pripit otisao do reke u Januaru da se malo okupa?? I o tome se cutalo tolike godine? Da nisi toliko pokvaren u zelji da odbranis neodbranjivo mislio bih da si glup, ovako jasno je da je samo u pitanju bescasce.

  4. Posle amrti određene osobe zakazuje se ostavinska rasprava na koju se pozivaju najbliži srodnici…. ako mu bivša supruga izjavljuje da ni ona ni sin nisu znali za njegovu smrt moje pitanje je da li je pokojnik imao ostavljen testament i ako nije da li je održana ostavinska rasprava i ko joj je prisustvovao i zašto mu najbliži srodnik u ovom slučaju dete (sin) nije obavešten o održavanju iste.

  5. A šta mislite o ovome što je izneto u članku,konkretno o smrti i načinu na koji je skrivana.Mislim da Nemanja ovde pokazuje istinsku hrabrost i uzdržanost a pitam se šta su vaši motivi

  6. DA niko od „novinara istraživača“ ni od „slobodnih medija“ a kamoli od Tabloida „nije uspeo da pronađe informaciju koja je javno objavljeno i koja je poznata onima kojima se mozak resetuje posle svakog tv dnevnika režimskog ili opozcionog
    Zašto je Cvijan saradnik Tadića „izronio“ baš u Vušnjici gde po pisanju Blica Tadić ima kuću

    „Blic“ od 20.01.2014

    “Blic“ je pronašao novi dom Borisa Tadića u mestu Višnjica, gde je otišao silom prilika. Kako je sam rekao, zbog teške finansijske situacije.
    . Kuća bivšeg predsednika Srbije, nalazi se uz samu obalu Dunava. Čim priđeš bliže, iskoči obezbeđenje.

    Cvijan nađen u Tadićevom „prednjem dvorištu“ bez novčanika a Tadić „bio u tškoj finansijskoj situaciji“

  7. Kao u kriminalnom filmu, ako se meni nešto desi, objavite dokumenta. Domagoj Margetić (trenutno van domašaja ovdašnjih vlasti) je izašao sa podacima dobijenim od pokojnika. I, nikom ništa! Izričiti dokazi da su karići kupili slobodu od unapređenih šešeljoida, prošli su potpuno nezapaženo! Dapače, dobili su i metro do svog fantomskog karić grada…
    Saradnja kriminalaca sa teritorije ex Jugoslavije i pranje njihovih para preko centrale u Beogradu, izgleda da nikoga ne interesuje. Ajde što ne interesuje tužilaštvo, ali šta je sa novinarima?

  8. Ako jsu colibri i njegov novinar pre godinu dana utvrdili da se radi o samoubistvu zasto sad ne kazu sta su to i kako saznali , nego samo saopstenje i opet zid cutanja

  9. Cvijan je previše znao i skupljao je novac za SNS od Stanka Subotića, Karića i sličnih koji su kasnije oslobođeni od krivičnog gonjenja ili je nastupila zastarelost. Hrvatski novinar na Youtube koji se s njim družio do decembra 2017. navodi šta je Cvijan sve znao o ljudima na vlasti i prebacivanju para u Saudijsku Arabiju i Rusiju, ali i para pojedinih tajkuna iz drugih država naše regije. Da je ubijen to je jasno, ko je to učinio možda se nikada neće saznati ali mora da postoji dokumenat ko je platio kremaciju, urnu, mermernu ploču u rozarijumu i ko je sakrio prezime na njoj. Taj ko je to uradio saučesnik je u njegovom nestanku. Da je izvršio samoubistvo, sahranila bi ga porodica, a nažalost oni nisu ni znali da je mrtav. U kojoj mi to državi živimo?

  10. Čim se slučaj Stambolić ponavlja tu nešto smrdi. Možda nije čak slučajno što su Oliver i Cvijan „nestali“ u samo nekoliko dana. I Miloševićev režim kada je bio pri kraju imali smo svake sedmice ubistvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.