Cvijetin Milivojević: Vlast ne sme dozvoliti da dođe do međunarodne istrage izbornih neregularnosti, jer se plaši svoje senke

Ostavite komentar


  1. Zašto ugledni? Analitičari ako vole svoju zemlju aplaudiraju stranim trbantima da tovare po našim prostorima,izbornim listama,zašto izvesni Milivojević pokazuje radost da se neko krije iza svoje senke, zašto to rade svojoj zemlji,takvim ponašanjem doprinosi te poziciji koju Vučić maestralno koristi.

  2. Oni koji posle izbora predju u pobednicku stranku nisu preletaci već lopovi. A i gradjani koji su menjali prebivaliste su takodje. Lazno predstVljanje radi dobiti je lopovluk.

  3. Vreme romanse izmedju napredne interesne grupe i EU je proslo. Gradjani Srbije moraju da se izbore protiv neoradikalske autokratije, to EU ne moze da uradi za nas.

  4. Nema promena bez promene proporcionalnog izbornog sistema. Ispada da nam je bolji bio Miloševićev dvokružni većinski sistem, kao u Francuskoj. Za naše prilike možda je još bolji i prosti većinski, anglosaksonski.

  5. Sve dok se izbori sa stranke ne spuste na izbor čoveka-ličnosti,džaba krečimo.
    U ovoj konstelaciji odnosa sa jednom
    mamutskom strankom od blizu 800
    hiljada članova plus milion i više vernih
    penzonera ,plus izborni inženjering,plus zarobljeni mediji,plus institucije koje ne rade svoj posao,plus…..neće biti nikakvog pomaka ni pomisli o nekim demokratskim
    izborima.Sanjajmooo,sanjajmoo!.

  6. @Nenad M
    Ja sam penzioner i krecem se u tom drustvu a poznajem jako malo penzionera koji su glasali za SNS i Vucica.Ali zato poznajem mnogo mladjih koji su se zbog nekih svojih materijalnih dobiti i privilegija vec davno prodali.Penzioneri su prosli mnogo teskih vremena gradeci ovu drzavu podizali decu koja sada pljuju po njima i plus ih omalovazavaju a oni su ti koji traze asfaltirane puteve da neuprljaju cipele pa i po cenu gubitaka dostojanstva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.