Da Beograd liči na Jagodinu

Kampanja liste Socijalistička partija Srbije i Jedinstvene Srbije Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme

Ostavite komentar


  1. Mi u Jagodinu pocrkasmo od ladnoću,će ne podavi Morama kad se ovo istopi.U varoš radi ono gde se plaća struja,djubre smo prodali na stranci,
    lekari pobegnali u nemačke ,gradski prevoz privatan,kablovska utepana,
    živimo od ovi što gledaju televizor pa dodju jednom i nikad više.

    1. Podrzavam sustinu i lajk za to, ali ti nisi Jagodinka. Nikada se nije ovako nakaradno nije pricalo u ovom gradu. Brukas prave Jagodince.

  2. Da se Beograd kao prestoni i kult
    irni centar ugleda na jednu,uz svo duzno postovanje,sumadijs
    ku kasabu,to moze da zazeli i
    kaze Slobin komunisticki kadar.
    Boze me sacuvaj tih zelja.

  3. Znao sam da će da „sahrane“ Beograd ali da će time javno da se hvale nisam mogao ni da pretpostavim. Ali moramo SPS-ovcima i SNS-ovcima (sa združemom bratijom) da priznam da su uporni. Ne odustaju od laganja i pljački ni u jednom trenutku.

  4. Ako ovi pobede, valjda za proslavu ce na trgu da nastupe Betoven I Bah. To bi naravno castio Ivanca!

  5. Ovaj zagovara ,curanizaciju Beograda,samo da bude Curan,namesto mali Curan…??!!

  6. E dokle smo dosli da nam Beograd lici na Jagodinu, sad ga bas pretera, ovo je pomizavajuce za sve koji su rodjeni u beogradu

  7. ha ha Da Beograd liči na Jagodinu / ovo je vrhunac cinizma !!! Ali narod to i zasluzuje kada prihvata da ova politicka mafija nemsetano deluje od 1990 do danas

  8. Ha, ha, naslov je odlican.
    Ima mesta napretku, ali za sada Beograd se pretvorio u kaljugu i selendru….

  9. Ćamilo po televizijama reklamira,, Prokletu avliju,,50% opštine je dobacilo do završene osmogodišnje škole,ostali nisu ….lako je takve varati i potkupiti
    nigde završene kuće,sve oronulo,propalo,glibavo i kaljavo…Od Majura do Jagodine vozi privatni autobus marke DUBRAVA,koji je prestao da se proizvodi 1980.godine.

  10. Ne mogu da verujem,ali zaista ne mogu da verujem da Beograđani žele da im Beograd liči na Jagodinu.

  11. Vampir Drakula ponovo leti!Namestite vratove da slobodno zagrize,posto vec znate kako to ide!A kad padnu kulise Potemkinovog sela,videcete kakav je zivot u Jagodini!Valjda u Beogradu ima zdrava glava koja nece dozvoliti da Beograd lici na Jagodinu;jer to nije ni normalno!

  12. Tragedija je u tome,što smo do sada čuli mnoge velike gluposti poput ove,koje su se nažalost obistinile.Ne vređajte jagodince,Palmu nam je direktno država servirala,u gradu opozicija nepostoji.Pobediće nažalost i na sledećim izborima jer čelnici ostalih partija tesno sarađuju sa njim,iz ličnih interesa,tako da faktički nepostoje,da ne kažem pomažu mu na izborima a sve pod pokroviteljstvom vlasti.Jadni smo mi ovde u Jagodini.

  13. Nažalost,uskoro će Srbija ličiti na Jagodinu…odličan trik u vreme medijskog mraka i blokade…Ljudi sirom Srbije me pitaju da li je stvarno tako u Jagodini,a ja im odgovaram da jeste,ali uz dodatna objasnjenja vidno nastane razočarenje i vrate se u Srbiju 2018. god.

  14. Da Beograd lici Jagodinu ti be nisi normalan.Sta pricas Anticu tebine ispran mozak.

  15. Pa valjda Jagodina treba da liči na Beograd (premda ni Beograd više ne liči ni na šta). Kakva budaletina, ali eto, prolazi. I njemu se neko divi kao pametnom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.