„Da je živ, ne bismo imali Srbiju zombiranih rusofila“: Autorski tekst jednog od osnivača DS za Index.hr o 20 godina od ubistva Đinđića

Ostavite komentar


  1. Jedini problem bi bilo to što bi nam trebao pasoš za Zemun i Novi Beograd.

  2. Demokratska stranka je osnovana pre vise od sto godina, a 1989.godine trinestorica potpisnik inicirali su OBNOVU Demokratske stranke. Doticni gospodin nije bio medju tim potpisnicima, a ne verujem da je stariji od veka da bi bio osnivac.

  3. Zbog takvih je kao što je ovaj Đurđić, Đinđić je ubijen, a DS na nivou statističke greške

  4. Nama upravo treba Srbija i Srbi poput Svetog Vladike Nikolaja Velimirovića i mnogih naših velikih predaka.

  5. Djindjic se zalagao za Kosovo u Srbiji I trazio da se sto pre to pitanje pokrene, ima na youtubu njegove izjave vezano za to nije ih tesko naci.

  6. Najsmesnije je kako u ovoj (moralno raspaloj) drzavi upozoravaju Nemacku da USA preko njihovih ledja vodi rat u Ukrajini. Pazite, Srbi uce Nemce 🙂 Zombirani Rusofili.

  7. O polojniku sve najlepse, ali nije tako. On je bio los positicar, samo teoreticar i neje imao podrsku naroda . Druzio s sa sumnjivim ljudima i nije imao bas najbolje namere. A izrucenje Milosevica nebi niko drugi uradio samo on

  8. A dali gospodin zna da je Bajden izjavio za Zorana Đinđića da je on samo blaža varijacija Slobodana Miloševića posle 5oktobra dvehiljadite.Znači prave demokrate u Srbiji su oni koji je vide u NATO paktu iskopavanju litijuma po cenu uništavanja Srbije itd.Tri karte za Holivud igra bez prestanka.

  9. Mozda ne bi, ali rusofili veci civilizacijski problem. Nigde neces videti nekog ko nosi americku zastavu, a nisam video da je neko nosi, da je glup, pakostan i zatucan kao onaj sto nosi rusku, i sliku stranog predsednika.

  10. Svaka cast na tome sto si nam tako lepo objasnio odnos Djindjica i „oca nacije“,pa sve drugo sto smo i sami znali ali ne znamo tako plasticno da izrazimo.
    Definitivno sam uzivao citajuci!!!

  11. Umesto zombiranih rusofila imali bismo dakle prosvećene natofile. A Srbiju bismo imali isto onoliko kolio i Nemci Nemačku, pod američkom okupacijom. Pitaj Vuka Draškovića šta tačno znači članstvo u Natou, ako zaista ne znaš.

  12. Свакако да је био патриота,а тражио продужетак бомбардовања,срушио власт а уништио државу.Остварио оно што НАТО није успео

  13. Uzalud sve cinjenice i stvarnost. Iz vecine ovih komentara se lepo vidi da vecina Srba nista ne shvata, ne snalazi se u vremenu i prostiru i ne zasluzuje bolje od ovog u cemu zivimo.

  14. Čitajući komentare ,dolazim do zaključka da Srbiji
    neće uskoro da svane!

  15. Fenomenalan tekst!
    Trebalo bi ga svake večeri čitati pre dnevnika zbog dela nepismenog naroda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.