Da li bi sankcije EU prema Srbiji dovele do pada podrške SNS-u?

Ostavite komentar


  1. Normalno da bi SNS pao kada bi bile uvedene sankcije. Ne bi bilo goriva, plata, hrane.

  2. Када би се увела тако екстремна мера држави која се јасно определила за поштовање међународног права, за поштовање резолуција УН, за поштовање потписаних споразума, већина грађана Србије би гласала из ината за АВ. Кад би после увођења санкција власт предложила на пример да се КиМ прода Кини или да уђемо у војни савез са Русијом, то би прошло на референдуму.

  3. Vučić bi i dalje ostao na vlasti isto kao i Milošević, jer većina ovog naroda je glupa.

  4. Gospodo iz ovog lista Danas,ako neko ne kritikuje u komentaru AV ne znaci da glasa za njega.Ako se AV ne pomene u negativnom kontekstu Vi ne objavite komentar.Srbiju čine njeni građani a ne pojedinci pa makar to bio i sam AV.

  5. Uvodjenje sankcija Srbiji definitivbo bi izbrisala sve EU perspektive…Srbi su čuveni kontraši, što ih više pritiskaš više kontriraju
    EU mora da smogne snage da se izvini Srbiji za neprincipijelnu politiku u pogledu teritorijalnog integriteta i poštovanja međunarodnog prava

  6. Jadni li ste kad očekujete pomoć od EU i NATO, još i sankcije prema sopstvenoj državi, za pobedu nad AV.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.