Da li će Paunović proći kao Čomić?

Ostavite komentar


  1. Ako Lutovac bude tretirao g. Paunovića isto kao Čomićku, njemu nema spasa.
    Paunović se bori za svoj grad i svoje sugrađane a Čomićka za svoju skupštinsku fotelju. Izgleda da Lutovac ne zna gde udara.

    1. Ovde se svako bori licno za sebe, ali kod tebe je problem sto to ti ne vidis i ne razumes, jer si verovatno neko cobanin.

  2. Zoran Lutovac očigledno ništa ne odlučuje niti se pita kako u Savezu tako još manje u DS.

  3. Ova dva Slobodna grada ne sme se ostaviti da ih okupira Fašistička falanga ni po koju cenu.Uprotivnom sve što se odlaže žrtava će biti mnogo više.Znači, u tim grdovima „žene decu, nekada u zbegove sada, u stanove i kuće krite.“ Zatvoriti ulaze u grad za crne džipove Fašističkih falangi. Tokom dana glasanja sasuti kamenicama i močugama vozila bez tablica Fašistićkih falangi srpskih Musolinija i Hitlera.

  4. Sramno je razmišljti o lokalnim izborima!Da li neko sumnja, pa izbori su već završeni i za Šabac i Paraćin.Nema ko može da isprati njihove kalkulacije po sistemu zamena Džakova sa listićima.Treba shvatiti da je mafija-mafija

  5. Potpuno razumem i Zelenovića i Paunovića. Pred njima je strašno teška odluka, ali moraju znati da će im vlast svakako biti OTETA. Zato je bojkot jedina opcija. Gospodin Lutovac i Demokratska stranka moraju biti spremni da odlučno sprovedu politiku dogovorenu unutar stranke. Hrabro i bez kolebanja. Do pobede!

  6. Kako da zbuni birace?Pa ljudi valjda znaju da ne zele da predaju lokalnu vlast i za to se moraju boriti makr celo gradjanstvo dezuralo na 100m. ispred glasackih mesta.Nemojte nam samo reci da je ova posast jaca od mislecih ljudi.Ovo je zbunjujuce sto se trazi od Paracina i Sabca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.