Da li će se Narodna stranka udružiti sa Dverima: Boško Obradović poziva na saradnju, iz NS kažu da „razgovaraju sa svima“

Ostavite komentar


  1. Ja se čudim šta je Jeremić uopšte tražio sa ovima drugima.
    Pa on je isto desničar kao i Obradović!!
    Ako ne i gori!!!

  2. Sjajno. Konačno ćete napuniti jedan kombi. Narod koji godinama čeka normalnu opoziciju, ne bi li ikada videli leđa ovima, silno će se obradovati.

  3. Dveri, zavetnici, pups, poks, dss, ns, sns… Bas tu mu je mesto, tesko nama svima sa takvima. Napokon se definisalo ko je prava proevripska opozicija, a ko nas vuce u proslost.

  4. Može li neko od nadležnih patriota da objasni šta je „patriotski blok, stranka, opozicija“? Samo bez uobičajenih fraza. Onako konkretno. Npr. da li u tom bloku ima masti i leba za sve, posla za siromašne, za jednakost svih građana pred zakonom, za slobodu misli, uverenja, izbora. I druge životne teme.

  5. Kako da se udruže kad imaju različite stavove o EU sankijama prema Rusiji i ko zna još kojim temama.Totalno nerealna priča.

  6. Patriotski Blok a koje partije???
    Jedno su nas prevarili sad im neSmemo verovati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.