Da li je najavljenim akcijama Prištine i Beograda „srušen“ Vašingtonski sporazum?

Kosovo najavljuje aplikaciju za članstvo u Savetu Evrope i obezebeđenju podršku dve trećine zemalja, Srbija da će 14 država otpriznati kosovsku nezavisnost

Ostavite komentar


  1. Da li iko zna sta pise u tom sporazumu (sem glavnog), jer prolikom potpisivanja videli smo mu zacudjeno lice. Izgleda da i on neje znao tzada sta potpisuje, ali je potpisao, dobio je olovku na poklon (skupa olovka-kosta koliko cela Srbije)

  2. Ako je Vašingtonski sporazum obavezujući,zašto je oročen na godinu dana?

  3. Ne razumem poredjenje i izjednacavanje to sto Pristina hoce da podnese zahtev za prijem u Savet Evrope i to sto Srbija preti da bi u tom slucaju neke zemlje povukle priznanje.A vas stav povodom ne ispunjavanja stvaranja srpskih opstina.?

  4. Nema bre „rešavanje kosovske krize“ ima samo krize medju odnosima drzave Srbije i drzave Kosova. Treba da se resi taj medjudrzavni odnos.

  5. Sada ce nas dragi Aca zbor i da kukumace kako ce Srbija ovo i ono a u stvari nece uraditi nista jer proslih 10 godina rezultat je velika 0 tako da gospoda sa Kosova samo napre stvarajte drzavu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.