Koliko masovnost protesta utiče na rejting: Kome pada, a kome raste podrška građana – vlasti ili opoziciji?

Ostavite komentar


  1. Da li masovnost protesta zaista može da utiče na rejting: Kome pada, a kome raste podrška građana – vlasti ili opoziciji?

    Ljudi ovo je STRASNO !
    Od jednog od najtragicnijih dogadjaja koji je pogodio Srbiju dosli smo do pitanja „kome pada, a kome raste podrška građana – vlasti ili opoziciji“ ?
    Sledece pitanje ce biti „kome opozicija duguje zahvalnost“ što su se gradjani „probudili“ i poceli masovno da izlaze na skupove sa delom opozicije a odgovor na to pitanje „ispasce da se moraju zahvaliti“ onima koji su pocinili te najstrasnije masakre u skoli i oko Mladenovca „jerbo“ a tako ispada, da nije bilo njih i njihovih zlocina NIKOME u Srbiji nebi palo na pamet da izadje na ulicu i protestuje protiv nasilja i svega onoga sto u tom RUGLU od DRZAVE decenijama nije NORMALNO !
    Gde su bili ti gradjani pre ove tragedije, gde je bila opozicija da „mobilise te mase“ protiv i nasilja i svega onoga sto je postojalo u tom RUGLU od DRZAVE i pre ove tragedije ?
    Da su gradjani zeleli „normalnu drzavu“ ova vlast NIKADA nebi ni dosla na vlast ali nisu !
    Kakav narod takva vlast a narod je VECINSKI izabrao PRIMITIVIZAM, vecinski je izabrao MRZNJU prema zapadnoj CIVILIZACIJI, EU, demokratiji, slobodi medija, vladavini prava i svemu onome sto se bastini u CIVILIZOVANOM, razvijenom demokratskom svetu i EU, umesto toga izabrali su „cuvare srpskog nacionalnog interesa“ koji se „oslikava“ u „muralima Ratku Mladicu“ u skandiranju na utakmicama „noz zica Srebrenica“, „ubi zakolji da siptar ne postoji“ i td. u setanju osudjenih RATNIH ZLOCINACA po raznim televizijama pa i sedenju u Skupstini Srbije Vojislava Seselja,….mogao bih nabrajati do sutra ali znam da nema svrhe !
    I sada ti ISTI gradjani „odjedared zele normalnu drzavu“ ?
    E kako to Vucic ima obicaj da kaze: „nece da moze“ !

  2. Ovi protesti ukazuju da nešto nije u redu. Vlast se pravi luda, za njih sve funkcioniše. Sa ovakvom državom građani su rekli na protestima stop nasilju da ovako više ne može, znači moramo da menjamo sve što nije dobro, mislim da svi već znaju šta treba da se menja zato u tom pravcu za bolje mesto za život u ovoj iskorumpiranoj zemlji.

  3. Zašto nedavne tragedije vezujete za politiku. Ili mora sve da se koristi u politicke svrhe. Sramota. Mozda su bas masovna okupljanja inspirisale ubice, zato nemojte se baviti vise glupostima. Boriti se za vlast preko necije nesreće, samo umanjuje sanse za uspeh…..

  4. Kaže mi drugar iz manjeg grada u Srbiji,
    da se i glasači Sns ozbiljno preispituju, jer imaju decu, svakog dana se bodu noževima, ubijaju, nasilje svuda, beda, inflacija, skuplje je nego bilo gde u okruženju.

  5. Nije mi jasno zašto opozicija izbegava izbore?3% nije nedostižno.

  6. Komšija Rascanin . Da ti ja laički odgovorim.Vlast ima 5nacionalnih frekvencija. Od tih 5 valjda bi bilo fer da ustupi makar jednu nekoj opozicionoj televiziji. Vlast hoće sama da sabira izborne rezultate,bez opozicije. Prema tome takve izbore netreba ni u ludilu,bunilu prihvatiti.

  7. Komsija ivanjicanin ne sabiraju televizije glasove vec biracki odbori u kojima ima vise od stotinu hiljada opozicionih clanova i kontrolora opozicije bez cijih potpisa na zapisnike nema legitimiteta,nisam primetio da je na proslim izborima bilo nepotpisivanja zapisnika kao sto se i ne secam da je 2012 sadasnja vlast imala svoju televiziju sa nacionalnom frekfencijom a nisu ni davali i ukidali iste,l ono je sto ste vi podelili.
    Cak sta vise toliko ste bili popularni da na onim izborima cenzus od 5% niko nije mogao peobiti pa vam je vlast spustila na 3% sto bi meni na primer bilo krajnje ponizavajuce.
    Jel istina da je opozicija upravo zbog toga u Parlamentu Srbije ili nije.
    S tim u vezi konglomerat opozicionih opcija ne moze svoje ideje upariti ni u deset televizija a kamo li u jednoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.