"Da li Nebojša Krstić zna da Vašington Post ne objavljuje PR tekstove"

Iz kabineta Vuka Jeremića poručuju

Ostavite komentar


  1. Sad sumnjam da jeremić moze platiti Washington post za objavljivanje teksta, ali nažalost daleko od toga da je taj list nezavisan. Skoro ništa u Americi nije nezavisno. Oni listovikoji su nezavisni si irelevantni tako da Američka raja dobina serviranu informaciju isto kao sto je i mi dobijamo ovdje na ovim prostorima.

  2. Bivsi "Iodoli"-l je sam sebe promovisao u "marketinskog strucnjaka" !!!? Nije mi jasno (za)sto tog lekara pozivaju da komentarise…..bilo sta ???? To sto je sa bivsim (give me five) skolskim dugom,borisom tadicem,bio na "per tu",nista neznaci !! Njegova "analitika" je na nivou :" sta mali Djokica misli o…" !!!!

  3. Ne serite,cak i mi obicni smrtnici znamo da je u americi sve novac,ili placaju ili kupuju treceg nema .

  4. Ma naučio je Nobojša, nije on baš toliko glup. Stvar je u tome da od nečeg mora da se živi i da se plaćaju računi a to obezbeđuje ovakav angažman. U Srbiji poodavno nema više ni sramote ni blama pa je skroz u redu da nekadašnji progresivni idol mladih danas bude glasnogovornik jedne ovako zatucane politike koja sikće na svakog ko je u opozciji ljubljenom vođi. Ali iako svi oni misle da mi pamtimo od danas do sutra i da je sutra sve već zaboravljeno, ovako niski udarci se ne zaboravljaju i čeka se trenutak da se uzvrati barem duplo jer se računa i kamata.

  5. A po novčaniku i ne baš goli….Možda "Vašington Post ne objavljuje plaćene tekstove" zato mediji u Srbiji objavljuju sve preplaćene analitičare koji vole da ih nazivaju nezavisnima dok brane stavove AV-a.

  6. Kako god, potavlja se pitanje zašto je Jeremić pljuvao Srbiju, zemlju u kojoj se kandidovao za predsednika… i pukao. Valjda zbog toga.

  7. Boze dragi, sta "strucni", "pametni" i "informisani" komentatori pisu o Americi. Pojma nemaju ni o cemu a pametuju o svemu.Voljda, to je moderno danas. Vucic nas siluje u mozak, a mi znamo kako je u Americi.Nek nam je kako nam je.Zaslucili smo,debelo.

  8. G Piper, Vašington post je mnogo poznatiji po otkrivanju afere Votergejt…to bi Vam kao bivšem dopisnike (čega i gde?) , trebalo da bude poznato. A pomenuti pevač iz Idola ne zavredjuje ni prezir, a kamoli nekakav demanti ili naravoučenije…možda ružičastu pionirski vučićevsku maramu. Kad mu već Tadić nije vezao oko vrata.

  9. Pa Krle ne zna ni ono za sta se skolovao ni ono za sta se sad reklamira da zna. Pihtijast, pre svega po cvrstini stava, prica u korist onih koji su tog trenutka na vlasti.

  10. S obzirom da pratim americke medije,mogu reci da su oni nezavisni isto koliko Pink i StudioB kod nas!!!Kod njih postoji sloboda misljenje,ali za one koji misle na nacin koji je pozeljan!

  11. Tipičan primer srpskog intelektualca, vaspitavanog na zapadu. On toliko lepo misli o sebi da Srbija može samo da bude njegovo orudje koje će mu pomoći da profitira u svakom smislu te reči. Kako na političkoj sceni, tako i materijalno. Zaljubljenik u sebe, svoju pamet i lepotu. A trošio je novac nemilosrdno. Dan posle izgubljenih izbora, poslao je sve svoje "dvorjane" koji su mu ljubili skute i tapkali ga po ramenu u inostranstvo, kako bi predupredio nove vlasti da spreči odlazak njegovih ljubimaca u inostranstvo. Nije bila važna cena, zbog prevremenih raskida ugovora i obaveza prema stranim poslodavcima. U Frankfurtu su plaćeni penali u iznosu od 5000 evra, zato što je njegov "pandur" trebao pod hitno da ode u inostranstvo. Umalo , "za 24 sata", nije vratio generalnog konzula, zbog toga što je bila drska da skrene pažnju na tu "nevažnu" činjenicu odnosno nepotrebne troškove?! O njegovim putnim i ostalim računima da i ne pričamo. Ostavio je sve ministre daleko iza sebe. MIP i državna kasa su bili njegovo privatno vlasništvo. Prema tome, od lažnog nacionaliste i patriote ostao je čovek, kome su njegovi lični interesi iznad svih državnih i kolektivnih interesa. Neki još uvek veruju u lažni lik, u lažnu predstavu koju je o sebi stvorio. Vlast i novac su njegove "ikone", kojima se svakodnevno klanja.

  12. Vlado,šta su ti stavili u sendvič?O čijem poštenju pričaš,jadni čoveče…..

  13. Još jedan nejaki nebojša,koji se izdržavao posle propasti "Idola" kao kočničar tramvaja,a sada kao salonski bot AV-a!

  14. Glavna osobina pismenog dela Amerikanaca je da postuju Sveto pismo, za razliku nas Balkanaca.

  15. mmm

    19. jul 2017.

    Glavna osobina pismenog dela Amerikanaca je da postuju Sveto pismo, za razliku nas Balkanaca.
    ————————————————————————————————————————–
    Samo što je taj "pismeni deo Amerikanaca" jako mali, a njihova okrutnost i licemerje je u obrnutoj srazmeri tom njihovom malom broju?! Gledao sam gospodina Klintona, kako sa Biblijom pod rukom, smerna lica poput najvećih vernika, sa suprugom i ćerkom, odlazi u Crkvu, dok je tik pre tog "humanog" gesta, karakterističnog za velike vernike, izdao naredjenje da avioni iz Aviana polete i još jednom srpskoj deci pokažu ko je "glavni demokrata"?!

  16. Cemu vise plasiranje takvih morbidnih neistina u javnost. Za svaku osudu, zaista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.