Dačić: Akteri dijaloga do 1. avgusta da pošalju predloge za unapređenje izbornih uslova

Sledeći sastanak 17. ili 18. septembra, Fajon i Bilčik smatraju da su dvodnevni razgovori protekli u dobroj atmosferi

Ostavite komentar


  1. Moj predlog: Pocev od 01.08 o.g. pa do zavrsetka svih izbora, ukinuti nacionalnu frekvenciju – Prva, Pink i Studio B, a dati je N1 i Ns. Pa da onda vidimo!

  2. Nek Dacic prostudira demokratski sistem pa ce znati koje uslovi treba da ispuni. Sa komunististickim obrazovnim skolama to se ne uci vec naknadno autodidatkicki. Srecno.

  3. Mislim da zasad nema ništa od svega ovoga.
    Bojkot i građanska neposlušnost su „kriptonit“.

  4. ni poziciju ni opoziciju Ustav srbije ne poznaje.cl.52 ustava kaze da svaki gradanin ima bezuslovno pravo da bira i bude biran. izborni zakon je neustavan.gradani se kandiduju za predsednika, poslanika,odbornika,a ne av,dacic ,sapic i ostala neprincipijelna koalicija.oni bi da kvinta njih izabere,a ne gradani.svaka opstina bira jednog poslaniika sa svoje teritorije.98 opstina u srbiji nema poslanika u skupstini.izborna komisija rezultati izbora su sporni od 2001god.u danasnjoj skupstini sedi 97 izabranih poslanika glasovima biraca,a153 poslanickih mesta pokrao je sns i koalicija

  5. Bojkot izbora znaci skorasnji kraj ove diktarure jer nece imati legitimitet za odluke zbog kojih su ih njihovi mentori i doveli na vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.