Dačić: Argentina, Urugvaj, Paragvaj, Gvatemala i Nakaragva sigurni glasovi u Interpolu

Ostavite komentar


  1. Dacicu, napravi bezvizni rezim sa Paragvajem. Jedina Juznoamericka zemlja za koju moram sa srpskim pasosem da idem po vizu u Bec.

  2. bravo ‘koferce’…ti si nas spas…ali neces moci ovaj put…kad tad mnoge koje skrivas…to vazi i za tebe…bice u listama Interpola…ziveo brate ne’svrstani

  3. nomojte posel kukati jedan dan se junaciti i slaviti oda 365 dana kukanje !

    ma Kosovo bi bio primljen jos pre dve godine ali je odustao jer je Amerika trazila zbog Palestine ali su prevareni isto i ovog puta su bili kalkulacije glasova samo da Rus ne bude sef Interpola pa su se tergovali glasovi jer za vasu lobiranje Kosovo bi ne samo u Interpol nego i UN bila clanica .

  4. Sta god da radis Ivice zvuci prazno. Kad si se kao politicar i sef stranke pojavio sam na sceni posle Milosevica, delovao si uverljivo i nadmocno.A Vesna Pesic iako s tobom ne deli ni jedan stav navijala je kao malo dete za tebe Gde si sada? U podrumu slazes zimnicu. Unistio te je gori od Tebe Poceli ti gurati mikrofon i „Miljacku“kad ti se peva i kad ti se ne peva i ne smes da odbijes. Zao mi te. Sad bolje i ne zasluzujes a mogao si Ivice. Ne umisljaj da si ti ministar inostranih poslova r, Srbije, Ivice Dacicu. Kad se bude pravio racun ti ces samo biti kriv za sve sto je lose uradjeno.A sve dobro, zna se ON.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.