Dačić: Dijalog nisu želje i pozdravi, morate da imate politiku

Ostavite komentar


  1. Bilo bi lepo da nas Dačić sve zajedno prosvetli i konačno kaže koja je politika njegove koalicije (PUPS, SPS i jataci) osim da bude na vlasti sa svima koji su na vlasti.
    Može usput i da kaže koja je to politika (osim demagogije, pljačke i degradiranja Ustava, zakona i institucija) njgov

    1. A ti nam kažeš da vi iz SNS & SPS imate ideju vodilju, strategiju i da kažemo politiku?Blizu smo Eu? Imamo demokratsko društvo? Zaustavljen odliv mozgova? Uspešna borba protiv Covid 19?
      Dačiću, ti ni u SPS više nemaš sigurnu većinu tako da nemoj dalje, prvo svoje dvorište sredi, onda pričaj o drugima.

      1. Kako god, Dačić ima od 10 do 13% biračkog tela, a tvoja lopurda 0,6%. na kraju ćete samo ti i on da glasate za njega. Čak i ovi sa Ne1 ga ne podnose, ali moraju da ga trpe zbog para.

  2. Jel ovo poziv za humanitarnu pomoć? Da skupimo neke pare, kupimo neku politiku i poklonimo je Dačiću? Eto i on da ima još nešto sem pevačkog talenta!

    1. Bravo za sve komentare.Ivica smatra da on stalno treba da bude vlast.Dogovorićemo se,ali biće kako ja kažem.Treba da shvati da postoje i drugi poslovi od kojih se može živeti.

      1. I on bese pravnik , pa da nam pojasni njegove visestruke arsine , koje obicno spocitava EU faktoru…!! Rado bi Ivica kineskim putem , ali – malo morgen…!!

  3. Ivica Dacic kome je od samog pojavljivanja na politicku scenu Srbije, jedino bilo stalo do udobne fotelje, sto je pokazao setnjom sa funkcije na funkciju, za koje i nije imao adekvatne sposobnosti, nije prava osoba i ne uliva neko poverenje svih onih koji pametno razmisljaju za uspesan dijalog izmedju opozicije i trenutne vlasti koji je kao u planu.

  4. I tako godine prolaze, a Ivica nikako da nađe put kući. Ivice, politika je jedno, a realnost je nešto drugo. A realnost kaže da si ostario, satrulio u foteljama svih ovih godina. Realnost kaže da narod najviše voli da te gleda sa leđa. Kapiraš, Ivice?

  5. Dačiću, ja sam svedok da si ti tada podržavao Tadića i tadašnju Vladu i da si posle tih Izbora promovisan u prvog podpresedbnika Vlade i ministra policije.
    Drugo, opozicija može pobediti kada u centralni birački spisak ne bude upisano 6,6 miliona birača i kada vi ne budete mabipulisali sa više od 0,5 miliona glasača iz BIH, CG… kojima tu nije mesto.
    Dalje, govorite o slobodi medija a ne vidite da mediji koji podržavaju vlast, uglavnom svi, satanizuju, vređaju, ponižavaju sve građane koji nešto znače u opoziciji.
    Nikako neću zaboraviti hijenski juriš na Saša Jankovica a sadašnji napadi na Đilasa, Jeremića, Obradovića i drugih su kao proizvodi iz Gevelsove kuhinje.

  6. Pa Dačiću možete vi sasvim slobodno imati dijalog pošto su politike i jedne i druge strane veoma kompatibilne.
    Ti hoćeš da ostaneš na vlasti,a oni hoće da dođu na vlast.
    I to je suština ideologije svih vas!!!

  7. „Morate da imate politiku“ kaže predsednik skupštine.
    Pa ti je „vodiš“ već 30 godina i gde smo stigli?
    „Politika je umetnost laganja“ davno reče jedan pametan čovek.
    Lažu svi političari, manje ili više, a neki Najviše.
    Pun nam je „Kofer“ ovih što najviše lažu.
    Neki su za Lazu, ali nisu tamo, eno ih na trgu Nikole Pašića, umislili da su postali Paše.

  8. Znači ti i Vučić možete da lažete i izmišljate ukreadenih 619 miliona od strane Dragana Djilasa,a on nema nikakvog prava da demantuje vaše laži!?Sram bilo vas komuniste,radikale i naprednjake!?

  9. Zakazi dijalog sa opozicijom i ne zuji po medijima samo da prodje sto vise vremena , kako ste i naumili.

  10. Šta ovaj bulazni? Ko njega šta pita i sa kim će on da pregovara? Ko od njega šta traži? Posle nokdauna, malo dolazi sebi.

    1. Koga Mira i Sloba „nisu voleli“ završio je među onih ~10 hiljada ubijenih tokom vladavine Mire i Slobe.
      Dačić je siva eminencija za sve naše „političare“ jer za 31 godinu „demokratije“ on je 28 godina u vladajućim koalicijama…
      Jedini problem opozicije što misle da su svojim lupetanjem pobedili 2000 pa će opet na isti način, jer su od „žutih lopova“ promenili ime u gomilu nesuvislih imena stranki ali teško da ko je glasao za njih će glasati ponovo…

  11. Da je sve istina sto je rekao ne bi glavna tacka sukoba unutar srbijanskog prostora bile televizije sa nacionalnim frekvencijama. Prava istina se krije i ona je najveca opasnost za rezim. Zato svi treba da lazemo, i sebe i druge, pa dokle stignemo. Ionako 95 % ljudi nema nista od zivota , pa nema sta ni da izgubi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.