Dačić: Grčka će pustiti državljane Srbije

Ostavite komentar


  1. Prekasno g.Dacicu/SPS! Voleo bih Vas da vidim da cekate 24 h u kolima sa decom na granici Grcke! Kasno Marko na Kosovo stize! Niste odradili to!

    1. Eh, baš mi je žao tih mučenika, koji podju na daleki put „kao muva bez glave“ pa još sa sobom povedu i decu?! Pitanje za sve ove srpske „japije“, koji su toliko naporno radili, da ne mogu bez mora, bez Grčke ili Turske? A, šta će biti ako, sutradan, Turska, Bugarska, Makedonija ili Srbija zatvore granice zbog povratka pandemije Korona virusom, što je sasvim moguće? Da li neko od njih ima toliko mozga da zamisli scenarije, koji su se, koliko juče, dešavali u Evropi, Aziji i Americi?! Ne možemo našu glupost, svaljivati na ovu opskurnu ličnost. On jeste ministar ali, mi odlučujemo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.