Dačić: Izvinite se Srbima za genocid, pa onda delite lekcije

Ostavite komentar


  1. Bravo ministre,pobili i pokatolicili,ove jade sve konvertiti rade,nikad kraja dokazivanju

  2. Kakvo pomirenje, samo jedna gomila nevaspitane dece komunizma koji se igraju nacionalizma… Ono što vam Milošević i Tudjman nisu objasnili je da posle ratova ne dolazi nikakvo pomirenje nego opelo i gorak ukus u ustima…

  3. Ražestilo se Koferče. A, Ivice, kako bi bilo da najpre objasniš našoj javnosti kud se dede ono koferče? Ni po čemu, sudeći po tvojoj biografili običnog politikantskog prevrtljivca i verolomnika, nisi pozvan da „braniš“ nevine žrtve strašnog istrebljivačkog zločina endehazije i da, svojim politikantskim amoralom, bacaš senku na svetost žrtava nacifašizma. Sramota, zarad sopstvenog politikantskog bratoutrobija propagandno zloupotrebljavaš one pred čijom se tragičnom sudbinom samo, pognute glave, može ćutati, a nikako razmetljivo, vašarski, iz sveg glasa, blagoglagoljati.

  4. Sa genocidnom nacijom ne treba uopste kontaktirati. Jer Srbima treba jos jedno klanje u 21 stolecu. Hrvati u promociji svoje rasne ideologije falsifikuju istoriju naravno us podrsku ostalih gubitnika is Evrope .

  5. Druze Dacicu, samo tako nastavi! S tobom, Vucicem, Dodikom, Srbistan postaje sve omiljeniji u komsiluku – tvoji suludi komentari su najmanje sto Srbiji treba. Odi bre, s tvojim pajdasima u Rusiju= tamo imas vise prostora za Novi Sibirski Kosovo I sve ostale pokrajine koje ti padnu napamet – usput, ne zaboravi povesti Irineja, I Seselja s nekoliko parova kratkih pantalona! Komesar Putin vas ocekuje!

    1. Dacic je potpuno u pravu Srba vise nema u HR a ko je kriv za sukobe to samo nepismenima nije jasno.

    2. Trebamo da zrtvujemo deo svog naroda da bi smo bili omiljeni u komsiluku. Ne volim ni Dacica ni Vucica ni Ruse ali nepismeno je govoriti protiv ove izjave Dacica koja je potpuno istinita. Ako zelite da nesto kazete prvo dobro razmislite i ne prosipajte svoju glupost koja mozda nekoga i vredja.

  6. Kad ministar inostranih poslova koji zna srpski i mozda nabada ruski, a koji je Slobodanu Milosevicu bio mali od palube, bilo sta, pa cak i suvislu stvar kaze, muka mi je. Bolje mu je da se udruzi sa Kebom, pa na estradu (kod Palme na slavi da se pokaze).

  7. Isto mu dodje kao Ilija Čvorović. Ajde sve priznaj pa ce Ilija da ti se izvini sto te tukao.

  8. Znači svađa kreće od Hrvata, pa će preko Bosne…. Ili Crne Gore, ka MKedoniji, ili Kosovu, a možda i sami sa sobom…

  9. Prvo da se socijisti, Šešeljevci i Arkanovci izvine ovom narodu za katastrofalno vođenje zemlje i ogromnu sramotu koju su nam naneli. . Posle njih mnogi Dosovci. Naravno da od toga nema ništa, jer smo mi narod bez pameti i dostojanstva. Bezobrazluk vladajućih elita je neiscpan. Oni dobro znaju položaj države, ali bogaćenje je mnogo važnije. Srjamo u ponor.

    1. Kakve tvoj komentar ima veze sa genocidom i etnickim ciscenjem i Hrvatskoj nad Srbima?

  10. Koliko su genocidni vidi se da ih niko iz komšiluka pa i šire ne voli, dok smo mi sa svima(?) skoro pa u bratskim odnosima, počev od najrođenije CG,

  11. Da smo mi izvrsili lustraciju i ocistili drzavnu administraciju od Milosevicevih saradnika,ni Vucic ni Dacic ne bi bili danas na vlasti.Zasto Dacic,stalno vadi leseve iz Jasenovca?Samo zato da bi prikazao sadasnju hrvatsku vlast kao slicnu onoj koja je saradjivala sa Hitlerom.
    A zasto u Srbiji vlast rehabilituje ratne zlocince iz Drugog svetskog rata?Zato da bi zlocince iz ratova devedesetih prikazala kao heroje a sebe i srpski narod kao zrtve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.