Dačić „koketira“ sa svojim biračima

Sagovornici Danasa o oštrim porukama koje u poslednje vreme ministar spoljnih poslova šalje EU

Ostavite komentar


  1. Зашто мислите да се подгревањем евроскептицизма наноси штета целом друштву? Истина је управо супротна, Србија може имати само користи ако успе да се одупре падању у колонијално ропство.

  2. Mnogo nepotrebnih analiza dacicevih „poteza“ na politickoj sceni !!!A stvar je vrlo jednostavna,dacic je radi dolaska ,opstanka i trajanja u svakoj vlasti,spreman da kaze bilo sta,bilo gde,bilo kome,samo da opstane !! Treba sacuvati „plen iz devedesetih“ !!Al’ jedno sam siguran,“preveslace“ svakog kolalicionog partnera dok si rek’o „popokatapetl“ ,ako je to njemu u interesu !!!

  3. Pa sad nije razumljiv ni NARATIV ni NARARTOR, kako je popularno u poslednjje vreme da se pise i izgovara. Da li je nama vise zao sto Eu nece da mrdne prstom oko naseg prikljucenja ili to sto bi slucaj Srbije sa sve Kosmetom mogli da u ponedeljak prelome Tramp i Putin kroz neku svoju geopoliticku prizmu. Mada oni imaju mnogo precih pitanja:1) kako da IRAN napusti SIRIJU, 2)Izrael, Saudijska arabija, Emirati i bliskoistocni problemi, 3) Pitanje Krima, 4)Vracanje Rusije u aktivne procese Grupe sedam najbogatijih drzava, 5) Tenzije izmedju Rusije i NATO 6) Pitanje vojinih aktivnosti u Ukrajini 7) Pitanje navodnog ruskog mesanja u americke izbore i najvaznije Ukidanje SANKCIJA koje su SAD uvele Rusiji. Tako da je potpuno bezveze optuzivati Dacicevo koketiranje za krah procesa pridruzivanja u EU. Osim u koliko u EU nije uveden verbalni delikt i kult evropskog bozanstva pa je zabranjeno bilo sta reci CINOVNICIMA iz Brisela kada se registruje neki njihov veliki propust.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.