Dačić: Kosovo ne može da zaokruži nezavisnost bez Srbije

Ostavite komentar


  1. Najmocnije zemlje sveta su priznale nezavisnost kosova i to je ono sto je bitno. Takodje, mala, siromasna i jadna srbija, ne moze da zivi bez tih najmocnijih zemalja sveta, pa ce, kad ogladni, uciniti sve sto one traze. Sve!

    1. Cenim da si pripadnik nekog bas velikog naroda, ozbiljnog, svetski relevantnog, spic ljudske evolucije, bogatog koji je uspeo da izgradi ozbiljnu i veliku dzravu ? Koji to narod bese?

  2. ,,Neke“ države nisu zaista priznale nezavisnost Kosova!?Koje su to države?Zašto ih dični ministar ne pomene imenom?Pominje Makedoniju i njen slučaj sa priznavanjem Tajlanda…..zašto svojim diplomatskim nadriveštinama ne ubedi Makedonce da povuku priznavanje Kosova?Valjda su nam oni bliži od Burundija,ili je možda Srpska kolonija u Burundiju uticajnija od glasa makedonskih Srba?Dokle će ova beščasna budala da nas bruka po svetu,za ime Boga!?….

  3. Zanima me koliko je puta Dacic kao pravi patriota posetio Kosovo od kada su se pojavili problemi oko njega i kada u skorije vreme namerava da ga poseti i da li ce kao sto svi zvanicnici iz Srbije moraju pre odlaska tamo da dobiju dozvolu zvanicnika samoproglasene drzave za posetu ako je isto kako Dacic kaze deo Srbije.Dacic ,sudeci po mnogim neodmerenim izjavama na stetu Srbije, nije prava osoba za ministra spoljnjih poslova pa bi trebao da podnese ostavku i ustupi funkciju nekom mladjem i sposobnijem od njega koji ce ministarstvo spoljnjih poslova uspesnije voditi.Covek pred izbore pokusava da povrati rejting svoje stranke koji je samo njegovom krivicom opao i podrzi kandidata iz njegove stranke na izborima u nasem glavnom gradu mada bi od njega bilo fer da se povuce sa mesta lidera SPS-a i ustupi mesto nekom mladjem i sposobnijem koji ce stranku uspesnije voditi.Sve ima svoj rok trajanja a njegov je vec odavno prosao.

  4. Pazite da ne ponovite grsku SFRJ. Ta drzava se isprecila nekim interesima i rasparcana je za par godina. Imajte na umu da u nekim planovima iz devedesetih gocina zadnja teritorija koja ulazi u EU jeste Vojvodina !

  5. Nepriznavanjem drzave Kosovo Dacic nanosi stetu samo srpskom narodu i nikom drugom.Kao sto je bila zabluda da je bilo moguce sacuvati Jugoslaviju od raspada na bazi politickog programa Milosevicevih nacionalnih radnika,tako isto Daciceva je zabluda da je moguce ignorisati nezavisnost Kosova zato sto u tome imamo podrsku Putina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.