Dačić: Najveća promena SAD što su voljni da saslušaju i argumente Srbije

Ostavite komentar


  1. Odlicno gospodine aktuelni ministre spoljnih poslova, zaista lepa vest. Hteo sam samo da vas podsetim da ste pocetkom ove godine izjavili da ce se u avgustu resiti status ruskog humanitarnog centra u Nisu. Nadam se da necete zaboraviti. Ja nisam.

    1. Ni ja nisam, a lisam ni drzavne udare i ubistva koje su inspirisali i podrzali Rusi!
      Necu teroristicki centar u Nisu! Sta, tamo treba da mi se humanitarno sklanja M. Markovic, Mladic i Sloba?

    2. Po broju negativnih lajkova botova, posto oni ne odlucuju sami gde i sta da lajkuju, vec dobijaju pismene instrukcije ozgo, tacno se vidi politicka intencija vecinskih vlasnika Srbije. Tako jednostavan barometar. Takoreci lakmus-papir.

      1. Mislis i Jovan i ja smo dobili negativne, iakomislimo potpuno suprotno? Hoces da kazes da botovima nije stigla direktiva, pa samo lupaju negativno kad ne znaju sta a rade?

  2. Dakle,koliko sam razumeo,dozvolili su vam da im se obratite i da saslusaju sta ima da kazete. I vi to zovete „uspehom“ ? Daleko smo mi od bilo kakvog dijaloga saa USA. Ovo sto vam rade je ponizenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.