Dačić: Nastavlja se antisrpska histerija u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. gospodo članovi šartija, da li znate da nas ne iteresuje vaš partijski rad, vaši partijski planovi, vaše namere; vi nas ne iteresujete a mediji vas namecu kao da ste vi jedino važni u našim životima; niste verujete nam, niste; zbog vas prezirem zemlju srbiju i želim da se trajno iselim iz nje i nikad ne vratim; da zaboravim jezik i da ne razumem više o čemu govorite; daće bog

  2. Dobro i kakve to sad ima veze sa Srbijom? Osim sto ste vi iste njuske na vlasti i prvim stranicama vec 30 godina.

    1. Немојте се правити лудим, настављање хистерије против српског народа која се дешава Хрватској има везе са Србијом зато што је она држава српског народа.

  3. Pa kad osudjeni ratni zlocinci mogu da budu poslanici, da predaju na Vojnoj akademiji ili da se setaju od mesta do mesta sireci laznu pricu o ratu u kom mi nismo ucestvovali.
    I sta sad hoce ministar?

  4. Podmukli plan vlasti – da od svih nas načini masu uplašenih i histeričnih podanika. Tada mogu politikanti i tajkunarija da na miru, do mile volje, pljačkaju u p’o bela dana narod koji se u strahu osvrće da vidi da mu se ne šunja s leđa kakav spoljašnji ili, ne daj bože, unutrašnji neprijatelj. Zato onaj sreski špijun iz BIA laprda i prepada narod „unutrašnjim neprijateljem“ (pozdravili ga Staljin i njegov podguznik Berija). Bezbrtoj puta treba ponoviti rečenicu E. Bardžisa: „„Sit, kulturno i biološki namiren građanin, sa punim džepovima i širokim izborom potrošnih dobara, je loš podanik oligarhijske države. Čovek koji nije gladan ne haje za oglodane kosti političke doktrine. Fanatična odanost vladajućoj partiji lakše se stiče među svakovrsnom sirotinjom. Na kraju, odanost i nekadanji patriotizam najlakše se održavaju kada je neprijatelj kobajagi pred vratima.“ Da je Srbija zemlja kulturno i materijalno podmirenih ljudi, sreski špijun iz BIA bi, u najboljem slučaju, bio musavi šibicar na nekoj zarozanoj železničkoj stanici u nekoj vukojebini.

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.