Dačić: Ne zna se kad će početi pregovori sa opozicionim strankama, ima desetak platformi

Ostavite komentar


  1. Postoji samo jedna platforma. Neka Skupština obezbedi da ne postoj sledeće stranačke aktivnosti:

    -Dolazak stranačkih aktivista na kućna vrata (tzv. kampanja od vrata do vrata),
    -Kupovina glasova (bilo kakav način plaćanja , kupovina namirnica ili potrepština od strane stranke),
    -Pretnje i ucenjivanje glasača da glasaju za određenu izbornu listu,
    -Pritisci na zaposlene od strane rukovodilaca i bilo koga drugog u okviru firmi, državnih ustanova i javnih preduzeća da glasaju za određenu izbornu listu,
    -Dežuranje i pravljenje stranačkih štandova isped prodajnih objekata i na pijacama
    -Pritiskanje i prisiljavanje lica da obezbede tzv. kapilarne glasove,
    -Pritiskanje i prisiljavanje glasača da na izbore izlaze zajedno tj. grupno sa rukovodiocima firmi u kojima rade ili političkim prvacima iz svojih mesta.

    Stranke imaju medije i trgove, neka tamo promovišu svoje političke ciljeve. Svaki drugi neposredni kontakt sa biračima jeste pretnja na njihovu slobodu odlučivanja.

  2. Vec je isteklo vreme za zakazivanje tzv dijaloga u martu jer smo vec ugazili utrecu dekadu. Izjava druga dacica da su opozicinone stranke izjavile da im je ternin izmedju 15 i 18 marta (vec proslo vreme), „suvise brz“ je neistinita i cista podmetacina. A to da sagovornika naziva „Likovima“ samo potvrdjuje da je on po zadatku postavljen da opstruira bilo kakav dijalog i on to obavlja na prilicno nedostojan kvazipoliticki nacin. Da sam clan bilo koje iole ozbiljne opozicione stranke, ovoga bih trenutka se borio da prekinem vec danas svaki moguci dijalog sa vlastima ciji je predstavnik drug Dacic Ivica . To i tako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.