Dačić: Nemoguće da za genocid bude optužen narod gotovo istrebljen u sredinama gde je živeo

Ostavite komentar


  1. Druze Dacicu, kao sto ponekad i sami kazite, nemojte mesati babe I zabe. Ne optuzuje se srpski narod nego tadasnja srpska drzava, clan koje ste bili i vi.

  2. Moguce je! Eto, i Podunavske Svabe su gotovo istrebljene u Vojvodini, jer su bile “ trojanski konj“ Trecega Rajha. Tako su i Srbi iz Hrvatske i na Kosovu doziveli slicnu sudbinu, jer su dozivljavani kao “ trojanski konj“ Miloseviceve politike i pretnja za buducnost. Srpskog “ trojanskog konja“ vidimo sada na delu u Crnoj Gori.

  3. Dačiću u Kotar Varošu u Bosni je prije rata živjelo 12 000 Hrvata a posle tvoga i Miloševičevog rata 165 pa te pitam šta je to .Moramo biti malo realni i samokritični .A pameta čovek bi reko štete za svako žrtvo ili prognanika bilo koje vjere i nacije ,i jedna žrtva je previše .

  4. Pa je li se za genocid sudi narodu ili konkretnim ratnim zločincima? Po toj analogiji, nacisti ne bi trebali odgovarati za Treblinku i Sobibor, jer je nakon 1945. njemačko stanovništvo protjerano iz Poljske?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.