Dačić: Osumnjičeni za napad na džamiju nema veze sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Ko o čemu kurva o poštenju, Dačić, Vučić, Dodik, Đurić i …. o srpskim žrtvama.

  2. Sam se saplices. Ti imas veze sa svima koji rade takve poslove. Ova vasa izjava ukazuje na to.

  3. Dacicev komentar je autogol za Srbiju i jos jedan dokaz da nasa diplomatija ne funkcionise. On koristi tragediju koju je izazvao beli, hriscanski rasista protiv nevinih muslimana, da bi optuzio Tacija i Haradinaja za terorizam! Gde je tu veza, samo on zna. Pa ovo nije ni vreme ni mesto za takve izjave. Ubica je inspirisan srpskim zlocinima protiv muslimna u BiH i na Kosovu, a Daca optuzije kosovske muslimane i prosiruje pricu na Siriju i Islamsku Drzavu! Zar nema neko da malo poduci naseg ministra elementarnoj logici?

    1. „Ubica je inspirisan srpskim zločincima protiv muslimana u BiH i na Kosovu“!? Koliko znam Miloš Obilić i knez Lazar koji su poginuli u Kosovskom boju kada su pokušali da spreče otomanske osvajaće da pokore Srbiju. Tačno je da su crkve u Evropi zvonili u čast, po svemu sudeći Pirove pobede, hrišćana protiv muslimana (ne treba smetnuti sa uma da su na stranu Otomana ratovali i Marko Kraljević turski vazal i drugi bugarski, grčki i albanski vladari koje su Otomani pokorili) i takođe ima imena drugih junaka koji su se borili protiv Otomana. To što su Otomani pored osvajanja teritorija i vodili i verski rat i vršili masovno islamiziranje stanovništva koje je naročito bilo uspešno kod Srba, Hrvata, Bugara i Albanaca ne znači da su Srbi, Hrvati, Bugari i Albanci (čuveni Skender Beg Kastriotić) koji su u ustanicima protiv zavojevača i osvajača vodili verski rat.
      Ona izjava ambasadora BiH da sam ja Dodik bi ga koštala dalje karijere i čak bi mu oduzeo i BiH državljanstvo a ne samo akreditive.
      Za nekoliko dana treba da se donese po svemu sudeći oslobađajuća presuda Radovanu Karadžić pa je muzika koju je slušao terorista tj. pesme o Radovanu Karadžić sprečiti haške sudije da donesu presudu zasnovanu na pravu opet biti politička kao i sve sudske presude u Hagu.
      P. S. Nešto nisam video da se tolika medijska pažnja posvećuje masakrima islamista nad Koptima npr.

      1. @Miodrag iz peći*** A kolika se pažnja u Srbiji posvećuje masakrima srpsko-crnogorske vojske nad albanskim civilima na teritorijama sadašnje Albanije i Kosova za vreme Balkanskih ratova 1912-1913.? To se u srpskim školama ne uči. Zašto?

        1. Zato što je srpska vojska kroz istoriju bila „miroljubiva“,nikako osvajačka,“branila „srpske zemlje“.

  4. Pored mudžahedina u BiH su bili i plaćenici iz rusije kojima je u Višegradu podignut spomenik zahvalnost,krst.A šta će oni u Bosni?Iz istog razloga kao i mudžahedini,verskog !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.