Dačić: Ponoš, ni u jednoj varijanti, nije ozbiljna politička alternativa Vučiću

Ostavite komentar


  1. Odmah ste počeli da pljujete po čoveku.
    Dal’ po vama neko može da bude alternativa Vučiću.

  2. Gosn Dačiću,nešto vas teško raskopava.Vreme za ostavku,pa lustracija,može?

  3. Njih dvojica ne mogu da se porede. Naspram kriminalca staće čovek savobrazom i čašću.

  4. prvi put u zivotu Dacic izgovara istinu. Ponos je katastrofalno los izbor. Za opoziciju. A za vlast je fenomenalan: 3 – 5%

  5. Kad bi Ponos ili bilo koji kandidat imao na raspolaganju Vucicevu masineriju,pregazio bi ga na izborima. Treba da se prisetimo ko je bio Vucic dok mu mediji nisu napravili oreol sveca. Pa kad glasamo da znamo da li dajemo glas stvarnom Vucicu ili onom izmastanom u njegovim manifakturama lazi.

  6. Da li neko zna politicki uspon gdina Ponosa. Od kapetana sa nadimkom „kuvarice“ u centru 13 jul u Zemun polju do 2002.g. bez ikakvih znacajnih rezultata. U vreme vladavine DS, zahvaljujuci Tadicu i bliskom rodjaku u vrhu stranke, ekspresno napreduje do pukovnika i general uy dve „vazne“ NATO diplome – kurs evropske bezbednosti u Zenevi 2003 i kurs za starije izvrsioce Dzordz Marsal u Nemackoj 2005.године.
    7 mesecno skolovanjeu u „bratsku“ drzavu V, Britaniju, povratka u Srbiju i iste godine unapredjenja u generala, do nacelnika generalstaba decembra 2006. Naprasno je smenjen sa tog mesta 2008. diskrecionom odlukom Tadica, kao los oficir i nepouzdan saradnik mistarstva odbrane. Za godinu dana nije podneo ni jedan izvestaj ministarstvu. A i zasto bi, sa 46 godina otisao je u generalsku penziju i sa saborcem Jeremicem zapoceo politicku karijeru kriticara svega sto nije u skladu sa americkim zeljama. To je politika koju bi vodio i koja bi cekala narod Srbije.

  7. Nasa cistacica u zgradi ima vece sanse od Ponosa , nije nato covek, voli Srbiju, postena, na krade,nema firme nije unistavala vojsku…

  8. Dosta Dacicu tvojih komentara,idi u penziju.Samo se slepas za neko ministarsko mesto.Pusti da SPS vodi neko mladji,neko ko nije kompromitovan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.