Dačić: Razvijati odnose sa Republikom Togo

Ostavite komentar


  1. Na delu je ponovno „guranje“, ovog puta – Srbije!, u tzv. Pokret nesvrstanih (!?!), i to od strane upravo onih koji su, u Brozovo vreme, a u korist sopstvene promocije, u taj pokret „smestili“ – Jugoslaviju… Koji li to interes ima Srbija od te i takve spoljne politike?

  2. Je li ih Dača obavestio da je Tito umro?
    Sumnjam, nije on partibrejker. On je Šeherezada i Halid u telu deteta.
    Podebelog, doduše.

  3. Tako je brate… bio Sam zabrinut kada si prestao da putuješ po ovim globalno nebitnim, još siromašnijim zemljama od Srbije čije granice su nedostižne čak i avionima iz Beograda. Sada mi je lakše.

    Nemoj samo da doneseš neku Ebolu ili Malariju

  4. Kako Dačić kaže vrlo je važna ekonomska saradnja Srbije i Republike Togo koja je isto tigar u regionu i ima BDP manji od 2.000 USD.

    1. e nasmeja me. naš izvoz u celu afriku nije ni 3% od ukupnog našeg izvoza a u taj Togo ne izvozimo ništa, osim ako tu ne računamo kada neki putnik kupi nešto na aerodromu pa to sticajem okolnosti zavši tamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.