Dačić: Selaković bi bio dobar izbor za ministra spoljnih poslova

Ostavite komentar


  1. Karikatura gospodina Koraksa sve govori danas o Dacicu!Ponizen….degradiran…ali srecan!

    1. Srecan je Dacic, jer je njegov propali SPS „flaster“ uz svaku stranku koja je na vlasti. Preziveo je Daca-koferce i radikale i DS -Bore Tadica.
      Nadzivece izgleda i Vuciceve SNS umivene radikale.

  2. Pa mozda bi vasa navodna sugestija koja se cini dosapnuta od strane vaseg trbuhozborca, i mogla da prodje druze Dacicu. Ali kako ce da prodje vase potpisivanje o readmisiji Roma iz Nemacke, vase potpisivanje tacaka u Briselskom sporazumu, vasa afera sa Misom bananom i kofercetom, vasa uloga u pogibiji ambasadora Potezice i dvoje sluzbenika Ambasade u Tripoliju, sta ste to uradili sa farmaceutskim gigantom Galenikom, zasto ste slagali u biografiji da se sluzite engleskim i ruskim jezikom kad ne umete da sastavite recenicu ni na jednom od ta dva jezika i tako dalje. Dakle kako vam verovati na rec Dacic Ivice koji ste vestiji politicki ekvilibrista od jednog Rasima Ljajica ?

  3. LOŠE JE, KAKO GOD.. NIJE VOĐA KRIV, „NAROD ODLUČUJE“ NARODE MOJ…ŠTA SAD!!!

    1. Pitate ,sta sad?
      Mozete da birate ,primere ,Francuske,Madjarske,Poljske,Bugarske ,SAD-a.
      Izbor je veliki,odluka je nasa ili njihova ,pitanje je SAD.

  4. Halo jos dve godine do 2022 mozda nebude ni Dacica ni Vucica do tada,mozda neko zbog koferceta svira klavir???

  5. Dacucu ne treba da brines dok ,,Opozciju ,, predvode podobni kadrovi koji su bili deo ovog sistema # pa ko je toliko naivan da veruje da ce ovaj rezim da smenjuje miltimilioner ,koji je taj novac zaradio upravo zahvaljujuci ovom sistemu ## i posle se pitaju kako u Srbiji jedni te isti vladaju vise od 30 godina , odgovor je lak NAROD JE NAIVAN TJ Politicki Nepismen , briga ih za politiku , samo gledaj svoj novcanik ,a neshvataju da taj novcanik politicari mogu da iprazne jednom odlukom u Skupstini , nasi intelektualci su desetkovani i dovedeni na rub gladi ,normalno ne slucajno , i mi vise nemamo organizovane intelektualce , vec ucenjenu elitu , kojoj se kaze cuti ili neces imati za dorucak ### i stvar je jasna , elita cuti , jer vidi da im niko nece dati 100 dinara za roducak , a prosjacenje nije ugodno .Zato nama nema spasa , lagana degradacija ove drzave ce se nastaviti sa izuetkom politicke mafije koja je spasila sebe i svoje najmilije , oni mogu da nastave da zive ugodno bilo gde u svetu ,a narod ? koga briga za narod ovde ljudi brinu samo za sebe ,a oni koji brinu o Narodu proglasavaju se ludi na rezimskim sudovima i zaslu u zatvorsku bolnicu na lecenje *( licno sam osudjen na zatvorsku ludnicu i to u odsustvu , kao bonus ukraceno mi je pravo zalbe Visem Sudu , jer je taj Visi Sud jednom ponistio ,,Presudu ,, o mom slanju u ludnicu , pa je nasa mudra politicka mafija ,odlucila da mi uoste ne da primerak presude ,ali da zato angazuje policiju da me sprovodi u Ludnicu # Licno mi je nacelnik policije u restoranu ,,PRINCIP ,, rekao ,, hoces da napustis Srbiji do sutra u 12 ili ides u ludnicu , ja necu da te saljem ,ali te obavestavam da je spremna odluka o mojoj smeni , novi nacelnik je prihvatio da te salje u ludnicu ,pa ti razmisli nocas ,, da li je jedna novina za sve ove 4 godine u egzilu napisala jedan tekst o disidentu kof rezim salje u zatvorsku ludnicu , to mi je hvala sto sam radio u interesu naroda protiv svoje licne koristi , politicka mafija mi je nudila novac da cutim , odbio sam to , evo kakao mi se stampa revansirala .Hvala ti Srbijo sto cutis na moje slanje u ludnicu i to sto mi nije dozvoljeno ni da se pismeno obratim Visem Sudu , a to mi je ustavno garantovano kao pravo na zalbu visem sudu . Drustvo koje svesno cuti i gleda nepravdu totalno me je demotivisalo da budem deo tog naroda , zato trazim ispis iz drzavljanstva

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.