Dačić: Solomonska Ostrva povukla odluku o priznanju Kosova

Ostavite komentar


    1. Ma ne sekiraj se, nisu to bile neke pare.
      To ti je država sa ca 110 mil. $ BDP (i Mišković i Pacolli imaju daleko više).
      Tako da je najveća opasnost po srpsku diplomatiju to da se Mali Debeli negde ne udavi tumarajući po tim Okeanijama i Polinezijama.
      Ili da ga, ne daj bože, negde tamo ne „safataju“ ljudožderi i…pu,pu, daleko bilo.

  1. Bravo Dačiću na tvojoj snažnoj diplomatskoj aktivnosti koju si usmerio ka povlačenju priznanja lažne države Kosovo. Hvala Solomonskim Ostrvima na snažnoj podršci Srbiji u njenoj pravednoj borbi za očuvanje integriteta zemlje.

  2. (D)acic ponasa kao ,,diplomat,,Serbija kao da jeu vreme 17 veka a ne 21 vek I nove tred Erurope e sveta…!Daci…rezmes ili ne,Kosova nije Autonomna Pokrajina nego nova derzava I samostalna u svojoj zemlju…Jel da…?Cergogorci su rekli otvereno: ,,Nikada 1918,,!Dakle,Albanci krakto I jasno:,,Kosova nikada Serbijo,,!Hvala (D)acic…!!!!

  3. Ovaj drugorazredni estradni umetnik lepo zivi vise od trideset godina na jednoj istoj praznoj prici,dok mi njegova generacija lutamo „trbuhom za kruhom“. Amoralan i licemeran je do besvesti. On i nezna gde se te zemlje nalaze ali zato priprema teren za sina kao i srpsko- hrvatski radikal. Bez 6 oktobra mi nemozemo promeniti nista nazalost.

  4. I pre nedelju dana sam rekao da ovaj mali Milosevic igra prljavu igru a nasi nauce od njega mnogo i zbog toga imate 100% taksu, nije to nista sto ce da se planira u buducnost u 2019 svi Albanci koji rade u inostranstvu nece da voze preko Srbije nego iskoristice put Hrvatska Crna Gora- Kosovo, ili Crna Gora Albania u Kosovo, i tom slucaju racunajuce je da ce Srbija izgubit jos 700.000.000 Eura godisnje (nece da placaju putarine, benzin, hranu ili bilo koju taksu u Srbiju). A sto je naj lose Albanci nikada ne zaborave (naprimer vidite Tursku ona zna najbolje), i kad tada Srbija nece nikad imati postovanje od Albanaca ili nikada nece da bude prijateljska drzava za nas. A ovaj lik sto kaze ova ili ona mala drzava je povukla priznanje to po Internacionalnom zakonom ne postoji, ne moze da se povuku priznanje, ovaj samo vas blamira srbe da evo ja radim nesto protiv Kosove, sada mi kazete dragi Srbi dali Kosovo ima pravo da uvede 100% taksu ili ne ali recite istinu samo menjajte poziciju!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.