Dačić: SPS i SNS treba zajedno da nastupe na predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Da je pravde i vi i oni bi bili na pola izdržane kazne za pričinjenu štetu Srbiji.

  2. da, SNS i SPS na jednu listu, a kada padne diktatura, onda obe partije da se rasformiraju i zabrane, a pojedinci da odgovaraju, i za 90-te i za posle 2012.
    Da se poloze i provere sve imovinske karte i racuni, i za stan koji je platila tetka i za sve ostalo.

  3. Tebi je samo vazno da se uz nekoga prikacis ! Kad crni djavo dodje na vlast , ti ces uz crnog djavola ! Samo klanjaj i aminuj .

  4. Sledeći logičan korak je kolektivno učlanjenje SPS-a u SNS. Na osnovu dosadašnjeg trenda teško je očekivati da SPS pređe cenzus na narednim izborima.

  5. Samo ti da se ne pomucis da nesto radis, da se uvuces na listu kao simbioza i da isisavas, da je Vucic pametan da te pusti da se utepas ko siroce. U Presevu niste se pojavili, ubacili ste se na listu pa dok su ovi naprednjaci trcali vi plandovali. Ali da je tvoja skemba uhlebljena, da na kazan ima mesta da se i ti nakrkas. Najveca politicka lencuga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.