Dačić: Sramotno je što Tadić zloupotrebljava pogibiju ambasadora

Ostavite komentar


  1. "Sramotno je što Tadić zloupotrebljava pogibiju ambasadora …!"!?
    Na prvom mestu je sramotno što niko nije odgovarao za pogibiju dvoje službenika ambasade! Pa još, ni to vam nije bila dovoljna opomena da se sama ambasada zatvori! I sad kad se nova "tragedija" desi, opet vam je neko drugi kriv!?
    Ispada kao da MSP u opšte nije po igirencijom same vlade!?
    Jel treba još neko da strada, da bi ste vi koji ste trenutno jedini odgovorni, povukli neki potez?

  2. Bezgrešni Ivica Dačić slučajno je upleten u svaku aferu i kriminal, od kofera preko banana do ambasadora.

  3. Sta se to desava sa nasim politicarima da koriste svaku priliku. pa i tragicnu smrt coveka, za medjusobna prepucavanja?!? Nisko, da nize ne moze biti. I to u trenutku kada se govori o tome da je ambasador Potezica zrtva pokusaja njegove otmice. A rec je o jednom od najsposobnijih nasih karijernih diplomata. Vrstan poznavalac Bliskog istoka, islamskog sveta… Zasluzuje da, bar za neki trenutak, ne bude zrtva politikantskih manipulacija.

  4. Kako Tadić nije zatvorio ambasadu do aprila 2012. godine, vi, naravno, to nikako niste mogli u narednih PET! Pošto su demokrate za sve odgovorne (iako su u vlasti od 2004. sa SPS-om), ja ne znam zašto vas građani plaćaju, kad za pet godina ništa niste uspeli, nikakve koristi od vas na vlasti. Hrišćanski je da se sami sklonite, bogomoljci prepošteni.

  5. Ne zatvaraju ambasadu zato sto trguju oruzjem preko nje…Bagra UDBAska!!!

  6. Što se tiče svih tih događaja oko ambasade u Libiji, krivi su i Dačić i Tadić i Nikolić i Vučić. A uz sve to kada su u pitanju srpski mitraljezi koji su završili u Siriji, i tu ima više pitanja: Prvo, zašto se uopšte poslovi trgovine oružjem rade preko Ljajićevog ministarstva? Ako ova država već ima taj famozni "Jugoimport SDPR" /za one koji ne znaju, SDPR znači "Savezna direkcija za promet robe", naziv još iz Titovog vremena/ a koji bi trebalo da prodaje takvu vrstu robe, šta tu traži Ljajić – večiti ministar još od 5. oktobra? Odgovor: Pa verovatno je reč o agenturi UDBE (u režiji Ljajića) koja do prljavog novca dolazi švercom oružja, droge i slično. Drugo pitanje: Ako su mitraljezi prodati Ministarstvu odbrane S.Arabije, šta je tu tražila bugarska firma?? Odgovor: Opet UDBA i njeni agenti i/ili Siniša Mali & Co. Treće, kažu da su tražili izjavu "da roba neće biti reeksportovana bez pisane saglasnosti" nadležnih organa Srbije. Pa da li to znači da prodajemo oružje na "časnu reč" da neće biti dato onome kome ne treba? Aaaah, da setih se, pa S.Arabija nema ambasadu u Beogradu kao Libija, a ni mi nemamo Ambasadu u Arabiji gde bi rahmetli Potežica i službenici trgovali "na crno". Jadna nam majka!

  7. Ne zna se koji je odbojniji. Ali je cinjenica da je licno Tadic postavio Vuka Jeremica, jurisnika Mladih socijalista za ministra, pa ga kasnije predlozio i za predsednika vlade /ipak postao M. Cvetkovic/. TAda su obozavali nesvrstane i Gadafija, zajedno putovali sto puta, u pauzama Njujorka. Potezica jeste profesionalni diplomata, ali su ga tada kao funkcionera SPS postavili Tadic i Jeremic za ambasadora u Libiji i cesto se hvalili tim genijalnim potezom. Da ne zaboravimo, Tadic je 2016 rekao za Jeremica da je "sovinista, kao Seselj" a 2017 ga podrzao za predsednika Srbije. Inace je svoju stranku DS pocepao 2013 da bi postao Vucicev ministar spoljnih poslova, ali taj manevar nije uspeo i BT ostao do danas nezaposleno lice. Na drugi nacin i funkcioner DS i SPS, Vuk Jeremic

  8. Kakva sramna izjava aktuelnog ministra spoljnih poslova. Valjda mu je poznato da je državni sekretar SAD Hilari Klinton odgovarala pred Kongresnom komisijom zbog pogibije ambasadora, a to je uticalo i na njen rejting tokom predsedničkih izbora.

  9. Sramotno je to sto si ti Dacicu jos uvek u vlasti a ne u zatvoru!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.