Dačić: Srbija ne sme da se odrekne prava na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Dačiću, sve zavisi šta ste ti i Vučić potpisali u Briselu. Ja znam da ste 30. juna 2015. godine u Briselu potpisali predaju Kosova Albancima. Ti i Vučić ste to uradili. Sve se to zna, a vi samo nastavite tako, lažite i obmanjujte ovaj narod. Kad u Srbiji proradi sud, bićeš na doživotnoj robiji zbog Kosova. Toliko…
    P.Sajdžo 2020

  2. ‘… da je SPS opstala punih 30 godina i da je jedina partija u Srbiji koja se nije raspala’. Rezultat: Srbija je jedina evropska zemlja pod, de-facto, komunistickom vladavinom.

  3. Ovaj covek i njegovi pajtasi decenijama zive od Kosova. Da se prazna govorancija i uzalud unisteni zivoti (tudji) racunaju u staz, neko bi vec trebalo da ide u penziju.

  4. Pusti kosovo za šaku glasova pričaš ovako ne valja više to.Kad ne smeš ni da se probližavaš kosovo

  5. Zvucalo bi razumno kada ne bi bilo predizborna prica. Prvo neka se dogovori sa Vucicem koji prica sve suprotno.
    Ako blesavi narod opet proguta ove mamce i zasluzuje ih.

  6. Gosn ministre prestanite vec 30 godina da glumite politicara! Posebno po pitanju Kosova koga ste vec odavno priznali! Povucite se na vreme!

  7. Meni se ove reci dopadaju a da li su predizborni marketing to ne znam.Dacic bi trebalo da se povuce i da na celo stranke dodje neko od mladjih Ali svi se oni drze privilegija ko pijan plota.

  8. Kad zavrsi Kosovska prica,zavrsi ce i tvoja i drugih politicara kariera?Drzite narod za price i bajke oko Kosovo. Ajde idi tamo ako je Kosovo srpsko?

  9. Naravno da ce Dacic da brabonja o Kosovu. To mu je u amanet ostavio Milosevic jos 1989 na Gazimestanu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.