Dačić: Temi klimatskih promena mesto u Parlamentu, a ne na blokadama saobraćajnica

Ostavite komentar


  1. Ne protestuje se zbog klimatskih promena, vec zbog ukidanja Zakona o referendumu, Zakona o eksproprijaciji i prestanka svih aktivnosti na tlu Srbije u vezi sa iskopavanjem litijuma. Ne samo Rio Tinto, vec svako drugi ko bi da rije po nasoj zemlji i ostavi pustos. Kakve to veze ima sa klimatskim promenama??

  2. kad ovo zlo padne, pored nazadnjaka i ovi socijalisti trebaju da odu na smetliste politicke istorije! zbog ovih socijalista srbija je 1990-tih godina krvarila!

  3. Tema na blokadi saobraćajnica jeste u konačnici vezana za klimatske promene, ali je ovo protest zbog konkretnih problema. Rio Tinto će nam napraviti takav ekološki problem da mnogi neće ni dočekati da se bave prvobitnom temom. Elem, Ivica ponovo muti vodu, a to jeste i jedino što ume.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.