Dačić: Togo povukao priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Kada se saberu stanovnici svih ovih banana drzava koje po Kofercetu povlace priznanja Kosova mozda ih ima koliko i Kaludjerica.

      1. Pa, ako vec brojimo i, ako koristimo brojcanu logiku, onda, najmanje 2/3 stanovnika planete ne podrzava nasilnu secesiju arnauta, koji se trude da na svetoj srpskoj zemlji osnuju evropsku narko drzavu. Ako se porede brojke oni koji priznaju ovu kvazi drzavu, malo su “ jaci“ of Kaludjerice, mada, ne bih potcenjivao ni Kaludjericu.

        1. Kerv nije voda 500 godina nije malo samo Turci zovu Albance ARNAUTI i da znas ti sta znaci na Turskom ARNAUT ( CASNA VREDNA NACIJA ) nikada ti nebi zvao Albance ARNAUTE

          1. Ali zasto? Pa vi i jeste casna, prijateljska, civilizovana i tolerantna nacija. To su oduvek znali svi koji su ziveli u vasem okruzenju! I Turci i Makedonci, i Grci, i Srbi i Milogorci.

          2. @Velizar

            Samo sto zaboravis od koga su pobegli bifsi narodi SFRJ jer ste imali preteranu casnost prijatelstvo civilizaciju i toleranciju , Slovenci , Hervati , Bosnjaci , Cerogorci , Albanci „Kosovari“ Makedonci

          3. @Velizar

            INTERESANTO SVE TI SUSEDI SU OKUPIRALI ALBANSKE ZEMLE JEDINA ZEMLA NA PLANETI KOJA SE RAZGRANICI SA SVOJEM NEKADASNIM TERITORIJAMA I SVOJME NARODOM JE ALBANIJA A O TOLERANCIJI DA NE PRICAM NIKADA ALBANSKA VOJSKA NIJE PRESLA SVOJU GRANICU NIKADA I AKO PREDZE GRANICU BILO KOJE SUSEDA JE NJEGOV NAROD

          4. Ja znam da su arnauti jedno divlje i autisticno pleme, koje je zaostalo u prostoru i vremenu. Znam da se ponasaju poput copora hijena, terorisuci i raseljavajuci sve okolne narode. To su cinjenice ostali su sve arnautske masne laze i paralaze. Turci su vas smatrali poslednjom ustvom koju su koristili za najprljavije poslove.

          5. @U.S of Albania, O i biri i shkines itd.

            Tvoji dometi, znanje, argumentacija su pre svega za diskusije ispred samoposluge sa pivcetom u ruci i to sa drugim, slicnim „intelektualnim gromadama“ te bilo jako dobro da se tamo prebacis. To polupismeno veljikoaljbansko narcis-naci mantranje malo koga ovde zanima, ipak su ovo ozbiljne novine.

        2. eh moj jarane pa ti ako si domacinsko dete misli malo drugojace a ako si prosjak onda nema sta da se komentira,dakle veqina drzava koje vladaju svetom ekonomijom bogatstvom, vojno tehnicki naj jace koje vladaju zemlju priznale a sto se tice one prosnjake sta ima veze oce da prizna ili povuce niko ne obraca paznju na njih , dakle pred priznanja ja nisam ni znao gde se nalazi togo a i necu ni da znam

        3. Kako god je ti nazivao drzava Kosova ima toliku moc da kaze stop Srbijanskoj robi i njenim zvanicnicima

  2. Auh kakav POGODAK!Nekad „nesvrstani.“danas SVRSTANInJIHOV GLAS JE
    VRLO JASACeo svet ih „POSTIVA“A sto se tice IVICE iz Zitoradje…eto ti njega u TOGOU.Pa da za NASU PRSKOLOVANU ELITU ovori nove puteve
    SURADNJE.Ehhhh a da li ce im pevati…jebas ga

    1. Mi se, Muljivoje Radakoviqi nikada nismo borili za prestizno mesto blizu analnog otvora velikih silnika i kabadahija, za raiku od onih koji su Klintonu podigli toliko veliku spomenik da su, zbog te velicine, prinudjeni da mu stalno gledaju u genitalije. Mozda je to za neke narode najlepsi „pejsaz“ali, za nas Srbe, ocito nije.

      1. Valja gledati i taj deo tela.Na kraju krajeva tim delon je uradio srbiji ono sto upravo taj predeo inace i radi.

        1. Šta očekujete gledajući u muda gospodina Klintona? Da vas popiša ili …?!

  3. Lako je Togo, ‘ajd ako smeš zucni Vučiću da ne prizna „Kosova“, koji se tako dugo sprema da udovolji želju svojim prijateljima, Bleru, Klintonu i ostaloj zapadnoj bulumenti..

    1. Управо тако. Поштујем успех какав је повлачење признања Косова од Тогоа. Међутим, једино што сада има смисла јесте да Дачић јавно пита Вучића да ли је све то бесмислен посао уколико он, Вучић, хоће да призна Косово.

      1. Niko NE SME da prizna ovaj americki protivprirodni blud na srpskoj teritoriji, makar taj NIKO bio i Aleksandar Vucic. Svaku gnjidu koja to uradi stici ce zasluzena i strasna kazna. Zar to nije jasno?

      2. eh moj ,druze pa vi zivite u 21 vek a pamet va je u 19 veku a ne znate da koliko taj dacic trosi pare za da povuce priznanja sve to ide u vas budzet a na kraju ce biti kao u vojsku kad komandir naredjuje zakopaj rukpo i nakon mucnog kopanja u vece naeredjuje ajde sada vrati tu zemlju gde je bilo dakle ravnaj,sta kazes onda ispada ludo radovanje i ludo…

    2. A sta bi ti sa kukavnim prevrtacem i patoloskim lazovom kome dedovina stoji spaljena u Cipuljicima, a on umesto tamo – ide da ga Balije ‘grle’ i gadjaju kamenjem u Srbrenici i Potocarima? Sta mislis koliko je njemu Kosovo ‘Sveto’? Sigurno mnogo manje od onog Bracinog divljeg kafica na Kopaoniku koji nikako ne ume da srusi.

  4. Fascinantno. Nemam reči. Odoh da izguglam da vidim gde se nalazi Togo.

  5. Konačno shvatam. Pa on u stvari zabavlja Trampa, Makrona, Merkelovu … Svaki put kad neka Urundu/Tutu/Butu država povuče priznanje, oni konstatuju: „E nagrdi nas ovaj Dačić, hahahahahahahahaha“

    1. Осим што схватате споро, закључујете лоше. Али бар успевате да сами себе насмејете, оним за шта иоле паметан свет зна да је жалосно.

  6. …zna li neko kako je naš prijatelj dr. Mugabe i jel bio Ivica da mu čestita 98. rođendan!

  7. Pametni ovi Togoanci, sad ce duplu lovu da namaknu od tacija i bande pa opet od ovog raspevanog cvrkutana i tako u krug.

  8. Bez potcenjivanja boranija država-molim! I mi smo ta boranija,mnogi misle da smo Sibir! Pozitivna stvar u svakom slučaju!

    1. Ako Vam je do velicine, a vidim da Vam je stalo, hajde da Vas obradujem posto ne znate. Evo nekoliko drzava koje ce zadovoljiti Vasu zelju za „velikim“: Kina, Tusija, Indija, Brazil…?! Sve neke „nevazne“ drzavice, zar ne?

  9. Joj nasta smo spali! Koliko trosimo novca i napora i politickog kapitala da bi pokazali nas tradicionalni inat. Ovo nece apsolutno nista znaciti na diplomatskom planu, jer Savet Bezbednosti odlucuje o prijemu novih clanica UN, a tamo ima barem 2 drzave koje imaju pravo na veto i koje se protive prijemu.

    1. A, ne brini se. Ubedice Aca te dve drzave da se predomisle kada stigne dan da podeli Kosovo sa Siptarima i vlada Srbijom jos 50 godina, …

  10. Zelenoortska ostrva, Sao Tome i Principe. Da li su oni priznali Kosovo? Ako su oni priznali, onda ode mas u propas, što bi rekli naši stari.

  11. Jos jedan pododak u prazno.Potplacuje korumpirane politicare jadnih drzava ,zabije prst u oko svetskoj diplomatiji,provocira ionako jadnu situaciju na Kosovu a bilanc svega toga nistavan.Ne postoji tzv povlacenje priznanja.Neko moze da ima diplomatske odnose ili ih nema.
    E sad bu bilalepa fora da Albanci zamoke nekog jakog prijatelja da povlaci priznanje Srbije.Sta bi od toga bili??Pa nista normalno.
    Isto ko i ova Daciceva igra.

    1. @Mili moj

      Ne bi ti i tebi slicni ovde visili niti bi npr. Amerikanci trazili od Srbije da prestane sa lobiranjem protiv priznanja ili ne bi uvodili takse od 100% kao „kontrameru“ ili ne bi Pacoli leteo okolo i gurkao koverte u dzepove da ta povlacenja nisu bitna Bitna su i te kako.. Ali dobro, samo ti odradjuj taj burek.

    2. @Mili moj

      „E sad bu bilalepa fora da Albanci zamoke nekog jakog prijatelja da povlaci priznanje Srbije“ Ovakvo nesto moze da padne na „pamet“ samo nekome ko ima od 7 do 10 godina. Znaju tvoji tata i mama da si na internetu i da kuckas komentare?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.