Dačić: Tončev da se izvini Vučiću zbog neprimerene izjave

Ostavite komentar


  1. Dačić je poručio da će, dok je on na čelu SPS, ta partija biti u koaliciji sa Vučićem, jer je to „u interesu Srbije“. Ja ovde ne bih nista dirao…

    1. E jadni ste vi iz sps, Vucic vas otvoreno napada i umesto da branite Tonceva jedinog koji je nesto napravio i da stanete uz njega jer vam savuvao obraz vi trazite da se izvini za nesto sto cak nije ni rekao. Sram vas bilo

  2. Da li neko u SPS ima mucninu od ovolikog uvlacenja. Izgleda da je doslo vreme da Dacic izjavi javno ljubav Vucici i da ga zaprosi.

  3. Tipujem da ako Ivica ne udje u vladu kraj sns je blizu. Jednostavno, sps je ta karika koja uvek prevagne u nečiju korist. Zna to Vučić dobro

  4. Šta se pecaš na predstavu, sve je režirano, izigran si, ideš u opoziciju!

  5. Auuuu, ja mislim dan je Dačić najozbiljniji kandidat za presednika SNS kad se AV povuče!

  6. Idite svi iz sps, na čelu sa nesposobnim pevačem dačićem, i kleknite pred vučića, kao što ste i dosad činili.
    Rasturio je vučić i sps, kao što je dtržavu.

  7. Razmisli malo Dacicu, … tvoja partija i politicka opcija se gusi pod Vucicem. Nestajes Dacicu, jer Vucic usisava, konzumira sve oko sebe. Zavrsices kao Ana Brnabic!
    Ali, … ako se okrenes opoziciji, vratices se na svojih 20tak %, koje zasluzujes i predaces Srbiji najveci poklon: konacno skidanje Radikala sa vlasti.
    To je i tvoja politicka buducnost i ono sto nam dugujes.
    Dobro razmisli.

    1. Đilas rasturi demokrate a Vucic ce SPS. Dacicu vodi racuna da ti Toncev ne ode u SNS.

  8. Bravo za socijaliste, Vucic i njegovi nesposobnjakovici su nula bez SPS, zato on zna da bez njih nema ništa od vlasti.

  9. Vidi Dačić da je došlo vreme da ode u opoziciju pa se uplašio šta bi on mogao da radi u životu osim da se bavi politikom

  10. Uplašio se Dačić, ako padne AV, da bi moglo doći do otvaranja afere „kofer“ iz kojeg bi pored deviza mogle i banane da ispadnu.

  11. Zašto da se bilo kome izvinjava,zar slobodan čovek u slobodnoj zemlji,kako Srbija sebe promoviše,nesme da javno iznese svoje misljenje.

  12. Zašto bre, toboži socijalisto, bivši a verovatno i danas ubeđeni skriveni komunisto -staljinisto, da se Tončev, koga cenim isto toliko malo kao i tebe, izvini Vučiću -zato što je govorio bar malo istne? Ili da se izvini da te Vučić ne bi, takvog poligotu sa znanjem „gomile“ savetskih jezika i super mucanjem u TV razgovorima i na maternjem jeziku, ne bi šutnuo iz fotelje ministra spoljnih poslova? Da je iole pametan, Vučić bi te se rešio jer on zna da ti nećeš propasti. Traže se još uv ek, momentalno zbog korone nešto ređe ali proći će i to, seoski pevači. Pa i ona tvoja zemljakuša je od kafanske pevaljke, što je veoma često samo u Srbiji moguće, postala zvezda. Iako joj je muž bio dripac, mafijaš i razbojnik, neki tvrde čak i ubica, ona postade i tzv. „Srpska majka“. U zemlji čuda Srbiji je sve moguće. Znači -možeš i ti da budeš „zvezda“ – ako ne na Ibarskoj magistrali, onda u nekoj kafančini u Žitorađi ili u okolnim selima. U rodno mesto na Kosmetu nećeš moći, potpisivanjem Briselskog sporazuma ste se ti i AV već skoro odrekli Srpskog Kosmeta. Dok ne prorade kafane, nauči još neku pesmu, trebaće ti!

  13. Ovo grčevito i ljigavo ulizivanje i uvl….. doajena teškog gljivičnog oboljenja srpske političke scene, njegov poriv da svesno žrtvuje sopstvenu stranku i raspoluti je bez kompromisa, samo ukazuje i lepo dokazuje koliko je visok stepen nečiste savesti i koliko je pun kofer kompromitujućih stvari u zaostavštini Ivice.

  14. Zvace ga Ivica Izvini Toncev.A od kada je to u demokratskom drustvu obaveza da otac sin i citava porodica moraju biti u istoj stranci?

  15. Pročitao sam izjavu Tončeva i zaključio da to što Dačić traži od njega nije logično, ali je logično da se utvrdi istinitost izjave pa ako je to tačno onda Tončeva treba podržati a ako je lažna onda protiv Tončeva treba pokrenuti postupak bar u okviru stranke (smena sa stranačke funkcije, isčlanjenje…). Ali Dačiču nije važna istina, primarna je ministarska fotelja i strah da mu ne izmakne.

    1. Ako je iole pametan, sad mu jr vreme da ode u opoziciju. Ipak ce njega Vucic na kraju pustiti niz vodu.

  16. Лакрдијаш и циркузант, бананамен, певач, увлакач, носач кофера. Све осим човека. Најгора земља на свету и не заслужује боље.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.