Dačić u SB UN: Prištinske vlasti spremaju napad na sever Kosova

Ostavite komentar


  1. Kako verovati ovom coveku,to je jednostavno nemoguce. A sto prvo niste obavestili narod na severu nego savet bezbednosti?? Oper rijaliti politika? Vi definitivno niste normalni.

  2. Koja je ovo po redu „priprema“ za napad na sever Kosova?Mora da se Ivica „informiše“ iz „Inform…“!

  3. Sve što je Ivica Dačić izneo na ovoj sednici SB UN predstavlja suštu istinu, bez imalo preterivanja ili karikiranja. Dosta dobro je demistifikovao način na koji funkcioniše arnautski teror na Kosovu i Metohiji, ako je neko, uopšte, želeo da sluša. Eh, sada, što je nekima važniji Ivica Dačić i od Kosova i Metohije i od Srbije, to je druga stvar. Bilo šta da je rekao, bilo šta da je uradio, on bi poslužio kao sredstvo da se zadovolji mržnja tih ljudi.

  4. Mi se kao borimo da se idrzi rezolucija 1244 koja nas ogranicava da bilo sta intervenisemo u cilju zastite srpskog naroda na Kosovu dok drugu stranu niko ne zaustavlja da je krsi i da cak upotrebljava svoje oruzane snage. Pa koji moj se onda zalazes za ocuvanje prisustva UNMIKA? Kad bi oni lepo ukinuli tu rezoluciju i povukli se, Srbiju nista vise ne bi obavezivalo da ne upotrebi silu u slucaju napada na sever Kosova. To bi i Albanci znali i ne bi se ni tako lako usudili na te stalne provokacije jer bi bili sami na svome (sto je sustinski i na srecu jos uvek bedno). Kad ih Ameri budu snabdeli boljim naoruzanjem i sproveli vojnu obuku, tada ce nas samo obavestiti da rezolucija 1244 vise ne vazi al onda ce biti kasno jer srpska vojska tada nece imati nikakvu predost sa svojim zardjalim arsenalom.

Ostavite komentar


Politika

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU 9

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU

Aleksandar Vučić je najodgovorniji za odluku Saveta Evrope jer on i briselska birokratija već 12 godina rade u istom interesu koji za krajnji cilj ima međunarodno priznanje lažne države Kosovo, navodi u saopštenju Ivan Kostić, predsedavajući Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.