Dačić: Unaprediti ekonomsku saradnju s Paragvajem

Ostavite komentar


  1. većina dačićevih glasača misli da je paragvaj nešto što se maže na hleb : )

    1. Naravno, samo oni koji su protiv ove vlasti imaju inteligenciju i pravo na svoje misljenje. To je „najbolji“ nacin da privucete narod na svoju stranu.

  2. Nemojte ljudi trošiti zalud karaktere ko boga vas molim, pa ovo koferče u ljudskom obliku nije otišlo na turneju po južnoj Americi za svoje pare nego za naše da bi tamo zastupao interese onih od kojih lično dobija pare u koferčićima. Opipava koferče puls latinosima i bolivijarcima kako će reagovati na venecelansku krizu, koju će amerikanci i rusi koliko sutra pretvoriti u belosvetsku da se pametni narodi ne dosete koji su to prevaranti i mafijaši. Koferče je veći špijun nego što mislimo a i moraju se opravdati uzeti novci iz kofera i izveštaji o saznanjima tamo u koverti diplomatskim putem ali iz ruke u ruku slati u Moskvu. Ne veruje se etru više kao nekada.

    1. Hvala redakciji Danasa na povratku ovog mog komentara. Respect!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.