Dačić: UNMIK u punom kapacitetu

Ostavite komentar


  1. Zar oni (SPS) stvarno misle da su svi,kako u zemlji tako i van nje,zaboravili njihov background iz "zlatnih" (za njih) devedesetih !Mozda boris tadic i njegovi spineri i "give me five" poltroni,al““ mnooooooogiii nisu !

  2. Ako demagog Dacic i njegov ratni SPS i dalje ostanu na vlasti postoji mogucnost
    da se vojvodi Seselju i njegovom bivsem pajtosu presidentu Srbije Tomi-diplomi napokon ispuni zelja o kraljevini Srbiji: od Beograda do Vranja.

  3. Znam, ne razumem nista, ali, eto, ne mogu da ne pitam: kada ce Vlada Srbije obezbediti "dostajanstven zivot Srba i drugih nealbanski zajednica" u Srbiji?Ako pitanje nije jasno da pojasnim;zbog brige za Srbima na teritorijama drugih drzava, mi propadosmo.Ko ne vidi,naocare, ko ne cuje, slusni aparat, ko ne veruje, u ludnicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.