Dačić: Vlasti u Prištini merama reciprociteta ponovo zabranile trgovinu

Ostavite komentar


  1. Vezano sa Covid-19 ,stanje u Srbiji jeste inficiranih 1060,preminulih 28 i testiranih 4371.Dok je na Kosovo 125 inficiranih i 1 preminuo, 10 prebrodili coronu.Toliko o tome ko se bolje brani od pandemije i Daciceve propopagande .Takse na robu iz Srbije nije trebalo uopste uvesti,ali od nekog kao Haradinaj,i nije trebalo drugo ocekivati.Mere reciprociteta jesu uopste priznate ,pa ce usijane i nacional sovenistike glave u Beogradu pozvati pameti.Kosovska Drzava,nije po volji Dacica,alji tu nema pomoci,ostace tako i nadalje i uvjek.

  2. Nego šta,
    pa KOSOVO je DRŽAVA za taj Smrdistan kojom vladaš ti i od tebe gori (koliko je god moguće)!

  3. Glegadj pandemiju čoveće pusti kosovo zar toliko tije stao do kosova ljudi ginu u srbiju a ti kosovo kosovo

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.