Dačić: Zemlje se same javljaju da povuku priznanje nezavisnosti Kosova

Ostavite komentar


  1. Verujem da je to zbog tebe sve…jer si tako mocan…da nisi..u kanalu bi bili..

  2. Evo, sad stoje u redu sve zemlje koje su priznali Kosovo da povuce priznanje, guraju se koja ce da povuce prvo priznanje. Da li je Dacic citao pismo Trampa koju je primio Hasim Thaci? Ovaj vas Dacic, vredja intelegnciju svakoga gradjanina Srbije. Da bi on bio moj ministar je bi se stideo. Pozdrav komsija sa juga.

    1. E pa komsija , jedna srpska narodna poslovica kaze
      “ s kim sedis , takav si “ .
      A Ivica Dacic je rastao
      s Cancetom u prizrenskom Sadervanu naslonjen na izlogu “ foto petrovica “
      Sad ti istrazi ko je bio Cance iz Prizrena

  3. Ma kakav da je Dacic, u vezi ovoga je u pRavu. Ispred Viucica u Un-u je bila tabla sa imenom drzave Srbije, ispred Tacija tabla sa imenom samog Tacija, vrlo jasno je dato na znanje od strane UN-a ko je tamo predstavnik suverene drzave a ko nije. Povlacenje priznanja kao i nesposobnost da se dobije clanstvo u medjuanrodnim organizacijama i to uprkos podrsci od strane USA, Nemacke, V. Britanije dovoljno pokazuje koliko je zaista ta tvorevina Kosovu „suverena i nezavisna“ i koliko je „sve gotovo“.

  4. Zanima me jedno: Sta treba da uradi vlada Srbije, ili ministrar Dacic da bi vi bili zadovoljni? To je stvarno postalo simptomaticno. Kada procitam ovaj tekst u listu „danas“, nailazim samo na komentare osude. Pa bez obzira sta vlada ili pojedini ministri ucinili. Ispod istog teksta u drugim listovima nalazim na komentare podrske onim sto je ucinjeno.
    I onda zapravo shvatim da zapravo nisu toliko podeljenja misljenja gradjana, vec mediji koji forsiraju jednu, ili drugu stranu. I to samo zapravo govori koliko su nasi mediji daleko od profesionalnosti, daleko od nezavisnosti, daleko od svega onog sto treba da bude.

    1. Zivica…bravo za komentar. Nekima je jednostavno potreba da kontriraju bilo kakvom potezu naše srpske Vlade. Naravno, na stranu oni kojima je to posao i duševna hrana.Vremena su teška, Srbi i Srbija su okruženi zlim i zlom. Nešto se mora i prećutati, a pogotovo nešto u vezi unutrašnje politike i političkih stranaka.

  5. Srpski zmija prica da sami hoce, sada se uplasio i znao je da je gresio kada je sa srecom pokazao ono sto je uradio kao malo dete, ali kasno je Srpski Zmija ili mali Milosevic, vi koji ste bili dela Milosevica ne mozete da budete dobri ni za Srbe a komoli za nekog drugoga.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 10

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.