Dan sa poslanikom Boškom Obradovićem

Poslanik Srpskog pokreta Dveri

Ostavite komentar


    1. Tako je!
      Najbolji za SNS i njihovo održavanje na vlast ispucavanjem napacene mase u Srbiji.

      1. To ponavljam od kad se pojavio, da je doveden da one koji bi glasali za opoziciju izazove da odustanu. Original ponasanje AV iz ranijih dana.

    2. Pa to sto radi on za vreme zasedanja Skupstine i jos koliko poslanika a primaju platu za ono sto ne rade.Ok politicka borba protiv sistema AV,ali daj ostavku ili ne uzimaj platu Bosko i jos koliko ima Boska.Lose nam se pise i bice lose.Na zalost.

  1. Ne slazem se sa dosta aspekata njihovog programa, ali cestitam gospodinu Obradovicu na angazovanosti i nesumljivo iskrenom entuzijazmu.Ostatak tzv „opozicije“ je zalosno smesan u svom „nastojanju“ da promeni vlast…

  2. Boško Obradovi’ je simpatičan čovek i političar,ali veliki nacionalist,pri tom zaboravlja da su Srbija i Crna Gora sekularne države.Medjutim,on je još mlad čovek,pa onako ambiciozan sa čuvstvom ka Rusiji uči ruski jezik.Medjutim,ja mu preporučujem da mu protivnik već uči – kineski!

    1. Ako su sekularne zašto se šikanira SPC u Crnoj Gori.
      Stoga Dalmatinac pročitaj pojam sekularnosti:
      „U sekularnoj državi svi ljudi imaju pravo da praktikuju svoju religiju slobodno, međutim država i njene institucije su kompletno neutralne i ne smeju ni na koji način da favorizuju bilo koju religiju, bez obzira da li je ona većinska ili nije.“
      Stoga je logična reakcija bilo kog čoveka na postupke vlastoljubca i pohlepnog čoveka kakav je Milo.

    1. Ovog ludaka Veseljka zvanog “Boško“ treba pod hitno smestiti u odgovarajuću ustanovu,jer,ili će budala ubiti nekog,pa će posle da se “vadi“ na neuračunljivost,ili će ga neko prebiti,pa odgovarati za budalu,kao za pravog čoveka.

    2. Ja se samo plašim da je ovaj čovek, isto kao i Čeda ubačeni član BIA ili nekog takvog organa. Mislim da dosta stvari što radi i ne idu baš u prilog opoziciji, iako iskreno želim promenu u ovoj napaćenoj državi.

      1. Bas tako!
        Znam ga ko staru paru iz prošle kampanje za parlamentare i lokalne izbore.
        On je oličenje fals izdajnika i za verenika!!!

      1. E,Janko,Janko…a ti si pismen,do mojega…u ostalom,ako ti smeta samn nečiji pravopis,onda ti je to dobar razlog za bojkot.Bravo.

  3. Njegov dan se zasniva na smisljanju beskrupnuloznih poteza pokusavajuci da postigne nesto vodeci „glupu i iznisljenu bojkot politiku“!

  4. BOSKO PONOS I DIKA SUMADIJE, OTAC PETORO DECE, PROMENIO JE SVOJE STAVOVE, JOS MALO DA SE KORIGUJE I BICE TO DOBAR PREDSEDNIK SRBIJE! ZAPAMTITE STA VAM BAKA MILA KAZE!

    1. Dece koju je odvojio od majke, nemojte izostaviti!!!!! A to sve da bi im doveo nepoznatu zenu, ekspresno od razvoda do drugog braka. Ps. Ovo o beogradizaciji Srbije je prepisao od “kralja” Surdulice koji to non stop potencira…to je valjda zvaka za vlast u unutrasnjosti.

      1. Misliš toncica?
        Predsednik koje Srbije, izvinite?
        E moji vi, pa što više gledam ovog sve više se kajem sto nisam postao član SNS na vreme.
        Nego me čudi AV što ih ne pohapsi kad su takvi olosi svi ovi (a jesu, jer da nisu on se ne bi vratio da dotepa Srbiju i SRBE)
        Čuvena rečenica Slobodana M. „ne damo Kosovo ni po ceni bombardovanja“ koju su vadikali i AV svim bićem podržali a onda udri uranijum, udri po nevinim SRBIMA, a AV u to vreme rešava stambeno pitanje.
        Sodomo i gomoro!!!

  5. poslanik van skupstine takozvani parazit dodi u skupstinu pa nesto pametno reci a ko uopste znas da razmisljas svojom glavom no to mu je poslednji trzaj da bude na jasla drzave

  6. Obradovic je nasilnik, nesposobni politicar, po meni nevazan lik. A briga me kako provodi dan. Sem toga covek je primitivac kao i njegova stranka.Ne daj Boze da on dodje na vlast, bio bi gori od Vucica.

  7. Zbog tebe takvog i zbog ovih ovakvih na vlasti Srbija čuti i Srbija je nepokretna i nemoćna, jer vas ne želi očima da vidi.
    Loši ste i jedni i drugi. Da li vi mislite da neko čuva decu sa se vi sa njima poigravate i da vam služe kao osnovna poluga za vaše ubacivanje u fotelje. Pa tako su slično bucali svi koji su pokrali Srbiju, pokrali i prevarili je i žuti i Toma i Vucic. Isti ste.
    Jedina nada je opozicija od koje se prpate i ti Bosko i ovi krimosi na vlasti. E to od čega se vi takvi isti prpate jedino može da spase Srbiju.
    I ZATO METLA 2020!

    1. Milance lepotanče, Cistac….i ekipa aj na pauzu stigli sendviči sa podrigušom&jogurt.
      Jadni smo mi sa vama.

  8. Šeretski osmeh našeg veseljaka iz unutrašnjosti…jaooo, kako me to na neštp podseča, tj. na nekog…

  9. Ovo je lepo iznenadjenje, da Danas napise pozitivan tekst o Obradovicu. Pozitivne komentare o njemu uglavnom ne objavljujete, pa sam mislila da vam on ide na zivce.

  10. Nikad i nigde u poznatoj istoriji čovečanstva beda i obespravljeni nisu poveli ni jedan ustanak. Samo nameštene bitange da smene druge bitange.

  11. Danas normalizuje Boška??? Još da ga Vesna Pešić pohvali i da se zaključi da je pečen i kuvan kao svojevremeno Toma Nikolić???
    Srbija je zemlja čuda.
    Šalu na stranu u zemlji u kojoj je UDBA osnivač 90% stranaka i pokreta uključujući apsolutno sve najveće stranke nije neobično pitati se čiji je igrač svako na sceni. Za sve dosadašnje na vlasti inače nema dileme, svi su bili ručno odabrani. Ali sačekajmo sa ocenom do sledeće čestitke iz EU pre zatvaranja biračkih mesta.
    Dotle i Boško ima pravo na sumnju da nije svoj i da mu je patriotizam iskren.

  12. Boško je smešan ,da li je podržao svoje ljude u unutrašnjosti koji su ostali bez posla zbog angažmana u Dverima .Sumnjiv je on kao penal na ivici šesnaesterca .Misli da ovakvim ponašanjem kao ruši Vučića?Da dodje na vlast samo godinu dana ,potpisujem da bi Vučića molili da se vrati .Tolika agresija nije zdravorazumska .Pokušajte na Tviteru da mu oponirate ima da vam je.. i oca i majku.I gde je tu sloboda mišljenja ,gde je tu demokratija?

  13. Buntovnicko ponasanje od strane Obradovica je sa namerom da ga neko primeti! Takvim ponasanjem samo bojkot moze postici.

  14. Strašno. Ova pojava radi isključivo i samo u interesu Vučića kao protiv ono malo normalnog preostalog u SzS. Čovek koji se slika sa nemačkim desničarima, zastavom lomi drzavu imovinu, promocije radi prekida bojkot Parlamenta… Danas mu daje preterano celiki prostor svrstavajući se u medij SzS. Draža je više zabavljač nego novinar. Otuda i ovakva uredjivačka politika,tiraž i čitanost. Veliko ništa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.