„Dan srama“: Ivica Dačić povodom odluke Parlamentarne skupštine Saveta Evrope

Ostavite komentar


  1. Ako je ta organizacija sramna, odstupite iz nje. Kao sto je vas predsednik obecao, ako Kosovo bude primljena onda ce srbija odstupiti!!! Vrlo jednostavno…

  2. Jel ste vi dobro? Zašto ne mogu članak da podelim na FB? Treba mi lozinka za FB!? Ozbiljni ste?!
    Na čemu ste ali stvarno!

  3. A da nije dan srama bio kada je skupština SAP Kosovo u kojoj su umesto delegata sedeli udbaši usvajala izmene ustava iz 1974, kako bi oj Srbijo iz tri dela ponovo bila cela? I dan kada je sudsko veće odlučilo da se ključni dokazi o koferčetu imaju izdvojiti a okrivljeni osloboditi?
    I dan kada je ubijen Ivan Stambolić?

  4. Sramni su bili svi dani koje je drzava Srbija sprovodila na Kosovu od 1981 do 1999. A ti si bio kasapinov propagandista!

  5. Sistem koji su uspostavili 27.03.1941.g staljinova i berijina kgb-udba-besramno izvitoperena lažna socijalno-socijalistička ideja u kojoj jedan radi a deset pala*udi, traje do danas.Lažu, kradu, sludjuju jadan pogrešno obrazovan i sistematski ponižavan Srbijanski narod i Srbijicu.Dokle više bre besramnici i nehrišćani !?

  6. Godine srama naroda, svih gradjana Srbije, su vlast neo radikala Vucica i Slobinog potrcka Dacica.

  7. Jedina sramota si ti I Vučić i vaša fasistocka politika.Zasto ne pominješ one hladnjače koje je.tvoj Milošević bacao u Dunav pune mrtvih albanaca,masovne grobnice u Batajnici.To je bescasce

  8. „Dan srama“: Ivica Dačić povodom odluke Parlamentarne skupštine Saveta Evrope
    Komentar: prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić lici mi na cirkuzant jer, normalan covek ne bi nazvao odluku SE za „dan srama“. Odluka je produkt dogovor medjku SRB i RKS pod prokrovitelsjvo EU-a: prihvacen Briselski sporazum sa Ohridski adneksom. „protivljenje“ zvanicne vlasti SRBIJE u kojoj je i sam Dačić, je bilo samo pro forma, za unutrasnju upotrebu.

  9. Čemu tolika prašina, pa predsednik je dao saglasnost Srbije da se neće protiviti pristupanju AP Kosova I Metohija u međunarodne organizacije, Srbija je dobila glas više, treba i AP Vojvodina da krene tim putem, još jedan glas.

  10. Naša je sramota da likovi koji su bili aktivni učesnici u svim našim stradanjima, izgubljeniom ratovima, ratni profiteri i huškači, sa debelom imovinom sada vode ovu kvazi-državu i govore o „danu srama“. Ovaj lik i preCednik su naša sramota.

  11. Sa tim istim političarima su naši političari nisam ja. Slikaju se grle se ručaju. Hvale sebe kako znaju posao. To je delo naših političara sad vidimo njihov rad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.