Konstitutivna sednica Skupštine Beograda odložena za 1. mart

Ostavite komentar


  1. I to je ta spektakularna akcija koju su čuvali u dobokoj tajnosti?
    Kakav fleš…

  2. „Velika“ stranka SNS, sa svojim „velikim“ vođom Vučićem, bavi se žickanjem i šibicarenjem odbornika. Jadno, bedno, prizemno. Nemaju hrabrosti da izađu na nove izbore.

  3. Znači -eseneslije su dobile još vremena da pokušaju da kupe još nekoliko budućih polanika kako bi najzad ponovo formirali lopovsku, gradsku vladu. Samo što će ih kupovina poslanika u „drugom kupovnom roku“ sada koštati daleko više nego onomad kada je počelo prvo vrbovanje za pare- kada je novcu, najverovatnije, podlegao Jerković!

  4. I šta ostade od „ubedljive pobede“, „narod je uz nas“, „spektakularno osvojenog procenta glasova izašlih na birališta“ itd, itd iz arsenala basnoslovno plaćenog (od našeg novca) SNS marketinga za teletabise?! Ostade „podvijanje repova srpskih div junaka“ i priprema „patriota“ za izvršenje zadataka uslovljenih pritiskom od spolja. Sada, što se opozicije tiče, dobro neka „pretrese“ sopstvene kadrove, osveži redove kvalitetnijim „profilima“ na račun stavlljanja „ispušenih muštikli“ u počasne ali pozadinske redove i svakako da se izbori za elementarno pristojne izborne uslove. Ili da izbore ukinemo kao kategoriju jalovog i preskupog a nedemokratskog izjašnjavanja. To za naše „specifične uslove vođenja politike“ ne bi bilo nikakvo iznenađenje.

  5. Da ovaj narod ima mozga sve bi vas motkama najurio.Drzava se raspada,srbi na Kosovu i Metohiji se hapse i proteruju sa svojih ognjista a oni se bore za vlast.

  6. Кажу .Београд вас неће.А кога то он хоће ,а кога неће.И ко то тако тврди.

  7. Ma dosla naredba iz EU ….bez novih BG izbora nema EU fondova….a znamo koliko ‘SNS’ voli EU pare… tako da ce biti izbora…oce li opet nesto muljati- definitivno!!!

  8. Vidite to da odlazete dok ne pokupuje Vucic odbormika koliko mu treba. Zar neko misli da ce on one milijarde za Expo, tzv podzemnu zeleznicu i tzv Beograd na vodi da prepusti bilo kome ? Ne budite naivni.

  9. Definitivno je ovo situacija kada bi najbolje da se ponove izbori, da se otvori postupak po prijavama o neregularnosti i da se procesuiraju krivci, ukoliko ih je bilo. Ovo je sada velika sramota i igranje sa voljom birača.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.