Danas podkast: Da li je razgraničenje zaista moguće?

Poslušajte novi podkast Danasa

Ostavite komentar


  1. po kom osnovu se jedna osoba odrice teritorije uze Srbije ? Na osnovu kog mandata I od koga ?

  2. Razgranicenje ima smisla samo ako se koriguju medjunarodno priznate granice izmedju Srbije i Albanije.Albanci su sami(odavno)te granice pogazili,danas su ih i ukinuli.Osim toga,Albanija je izvrsila agresiju na Srbiju(Kosare).Zuta Kuca je u Albaniji.Srpska dijaspora je oko Draca i Skandra.nasilno asimilovana(Enver Hodza).Samo takvim razgranicenjem moze se postici sveobuhvatan sporazum,koji ce dovesti do trajnjeg mira.Sve drugo je put u corsokak.Vucic nema kapaciteta ni intelektualnih niti moralnih da izvede ovo pravo razgranicenje.Da bi se do njega doslo,neophodna je smena vlasti u Srbiji.Zato ga je Tramp i ponizio u Vasihtonu.Hteo je ostaviti poruku Srbiji-ovo radim zbog Srbije a ne zbog ovih pridoslica u Ovalnom Kabinetu….!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.