Danica Grujičić o spisku „ruskih agenata“ na kojem je i njeno ime: Verovatno ne bih bila podobna za špijunažu

Ostavite komentar


  1. I mi SVI ovo finansiramo.. I gledamo svaki dan, a narod ćuti… Eeeejjjj, od NAŠIH para….

  2. Ona i Nestor mogu da budu bilo ciji spijuni, ali njihovi istupi o COVIDu su krivicna dela.

  3. Slobodarski narod koji 95% svoje istorije trpi nekog sildžiju na vlasti, i ne buni se. Primer sluganskog mentaliteta. Tako i Danica uvek kaže šta misli, a često je to neka budalaština.

  4. Znam i ja za jednog ruskog špijuna usred Berlina.
    njegovo ime je Putin.

  5. Ovde se misli na Rusofilske lobiste za koje su plaćeni ili imaju lični interes.

  6. Gospodja očito ne razume razliku izmedju pojmova “agenta” i “špijuna.” Niko je nije optužio da odaje neke tajne podatke Kremlju. Ona je agent jer širi ruski uticaj u Srbiji i umanjuje i relativizuje zločine Putinove soldateska u Ukrajini. To nije proticzakonito ali jeste duboko nemoralno.

  7. Gospodjo,ne zameraju ljudi vama sto „imate svoje misljenje“,nego sto podrzavate Putinov zlocinacki rezim.Sto ste sti kao i indoktrinirani Vucicevi podanici.

  8. Danica je zapravo najbiliža definiciji, popularno nazvano – „fah idiot“. Vrhunski materijal za manipulaciju.

  9. Kako radimo tako cemo i proci, svaka podrska zlu, a ovom slucaju ruskom ce nam se vratiti, zasluzeno i bice otreznjujuce za ovaj zaludjeni narod. Prvo na Kosovu.

  10. Špijuni se ne rađaju sa određenim karakternim osobinama,oni se vrbuju ,pa školuju,pa mogu da budu „uspavani“,pa se aktiviraju,pa protežiraju,pa dobijaju zadatke i obaveštavaju onoga koga treba… i ,naravno, trude se svim silama da se ne otkriju,a kada se otkriju onda se razmenjuju.

  11. Lakse bi bilo da je samo rekla da nije ruski agent, mnogo price o necemu sto nije

  12. Gospođa jeste agent ruske propagande, često i propagandne antinauke, čime je još opasnija jer je – vrhunski neurohirurg? Ne onkolog, ne radiolog, ne fizičar, ali propagandni alat par ekselans.

  13. Kuku, pa da lekarka lupa ovolike gluposti! Da li ona zaista veruje da nacionalnost ima veze sa genetikom? To su netačna i opasna uverenja koja vode u zlo. To su nacisti verovali.

  14. Živela dugo godina u Moskvi.
    Bila poznata po tome da se nije družila sa našim ljudima već iskljucivo sa Rusima.

  15. Doktorka, našli ste se na spisku ruskih špijuna ne zbog genetike, kako rekoste duboke povezanosti srpskog i ruskog naroda već zbog proruske propagande koju širite vašim istupima u javnosti. Zbunjujete narod, vi koji bi trebalo da ga smirite. Umesto da jednom rečenicom odgovorite na ovu provokaciju po vašem mišljenju, vi idete toliko duboko da svako ko malo razmišlja svojom glavom, radja sumnju da svakako niste slučajno na tom mestu gde ste, s obzirom na skromne mogućnosti koje posedujete.

  16. „Vezanost za Rusiju koja se moze samo genetski objasniti“.Dovoljno pametanom. Za nju Rusija nije imperijalisticka sila?? Ne znam da li je spijun, ali ovo sto govori dovoljan je razlog da je Rusi vrbuju. I onda se to zove spijun

  17. Kakva gomila ispraznih floskula. Vecina Rusa ni ne zna da Srbi postoje. A kako bi nam bilo pod Rusima, bolje da nikad ne osetimo, imamo dovoljno primera iz okruzenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.