"Danilo Vučić je veliki patriota a Kurti terorista": Podrška SNS-a Kragujevac predsedniku Vučiću i njegovoj porodici 1Foto: Z. S. M.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa poverenikom GO Nikolom Dašićem sinoć je najoštrije osudio, po njima, još jedan u nizu napada na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

„Optužbe koje je izneo premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti na račun Danila Vučića, da je navodno bio umešan u događaje u mestu Banjska 24. septembra su notorne laži, kojima se Kurti često služi”, ističu u svom sopštenju iz GO SNS Kragujevac.

Po njihovim rečima „Danilo Vučić je hrabar momak i veliki patriota koji je Kurtiju kriv što iznad svega voli svoju državu Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo u skladu sa Poveljom UN”.

„Lažne optužbe na račun Danila Vučića su još jedan pokušaj spinovanja Aljbina Kurtija da se Srbi proglase teroristima i faktorom nestabilnosti, a u stvari jedini terorista koji je to pokazao mnogo puta samo u poslednjih godinu dana je Aljbin Kurti” navodi se u njihovom obraćanju javnosti i medijima.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac daje snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da u nemogućim okolnostima koje stvara Priština, istraje u borbi za očuvanje mira i stabilnosti.

„Samo zahvaljujući velikoj posvećenosti Aleksandra Vučića i odlučnosti srpskog naroda koji ulaže veliki napor da se odupre pritiscima režima u Prištini, krhki mir i postoji na KiM” poručuju kragujevački naprednjaci.

I nakon svih uvreda koje je Kurti izneo na račun Milice Vučić, zaustavljanja Danila Vučića od strane kosovske policije, terorisanja i ubijanja Srba, za njih, kako ističu, jučerašnjih lažnih optužbi na račun Danila, predsednik Vučić odlučniji nego ikad poručio je da Srbiju nikada neće pobediti.

– Mi kao Gradski odbor smo čvrsto uz njega sigurni u pobedu Srbije, zaključak je saopštenja podrške GO SNS Kragujevac predsednku Vučiću i njegovoj porodici.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari