Davenport: U Srbiji oko 600 projekata EU

Međuparlamentarna konferencija "Nadzor nad IPA fondovima: Uspesi i izazovi"

Ostavite komentar


  1. Da li je gospodin Devenport svestan kako je bilo u Srbiji pre 7 godina? Očigledno da nije, čim ovako priča.

  2. Zahvaljujući njihovoj dobroti, 1999. godine za 78 dana mnogo više je uništeno i srušeno nego što je sada izgrađeno. Prave posledice tek treba da očekujemo, od radioaktivnog otpada kojim nas je posipao "milosrdni anđeo".

  3. IPA fondovi su pristupacni samo malom broju lokalnih uprava jer se nije moglo izdvojiti za samo par godina toliko para za projektovanje jer nikoga pre nije to zanimalo.

  4. Druže Laki, samo da Vas obevestim o ove dve stvari: 1) nisu nas bombardovali badava i naprečac, nego nakon godina i godina pokušaja da divlanje "naše" vojske, policije i para““policije "u regionu" zaustave "diplomatskim sredstvima" i 2) municija sa takozvanim "osiromašenim uranijumom" nije nikakav otpad (to bi bio besmisleno skup način za odlaganje neobično male količine "otpada"), koristi se zato što je čvrst poput čelika ali znatno teži/gušći i njegova je radioaktivnost na tako niskom nivou da hiljade vojnika svakodnevno tovare tu municiju ili sede u tenkovima sa oplatom od istog, dakle na nivou koja se pouzdano detektuje samo u "Trećem oku" i "Kuriru"!

  5. @Milivoje Radaković
    Grešite gospodine Radakoviću, i Informer ga pouzdano detektuje dok ne narede drugačije.

  6. @ Loki*** Objasnite nam konačno šta je to "milosrdni anđeo"?! Možda ste,nakon 17 godina, saznali da tako nešto nikad nije postojalo već da se radi o propagandnoj izmišljotini režima s.m..A možda i niste…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.